Menü

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk nélkül a Hatvan ellen

2020. Augusztus 29
838
Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk nélkül a Hatvan ellen

Jó hír, hogy hat forduló után veretlenül áll újonc csapatunk az NB III Keleti csoportjában a tabella negyedik helyén. Rossz hír viszont, hogy csapatkapitányunkat, Szabó Ádámot sérülés miatt elveszítettük, ráadásul vezetőedzőnk sem ülhet le a kispadra.

Parázs mérkőzésen játszott 1-1-es döntetlent szerdán a BVSC-Zugló a Tállya vendégeként a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 6. fordulójában. Bár az első félidő hajrájában a hazaiak szereztek vezetést, a fordulást követően Schrammel Ádám hamar egyenlített. A találkozón piros lapot kapott vezetőedzőnk, akit négy meccsre tiltottak el.

„A játékvezető a mérkőzés hajrájában teljesen jogosan küldött el a kispadról és állított ki. Nyomdafestéket nem tűrő módon minősítettem a ténykedését és ezért elnézést kérek. Elsősorban csapatomtól és szurkolóinktól és természetesen azoktól is, akiknek szántam a mondandómat. Én vállalom a következményeit. Igen ám, de mindennek van oka! Már az első fordulóban jeleztem, hogy sajnos bizonyos körülmények negatívan hatnak a mérkőzéseinkre és a magyar labdarúgásra. Salgótarjánban még megúsztuk komolyabb sérülés nélkül, de úgy gondoltuk, hogy csak egyszeri alkalom volt. Sajnos nem. A mai világban mindent rögzítenek, így teljesen tisztán ki lehet jelenteni, hogy sorozatos, mérkőzéseket befolyásoló események hátráltatják eredményességünket. Az elmúlt hat fordulóban egy jogtalan tizenegyes és egy les gól hozta nehéz helyzetbe csapatomat, továbbá részünkre négy meg nem adott tizenegyes, két piros lap (szándékos sérülést okozó belépő) és leshelyzetek rossz megítélése nehezítette, gátolta eredményességünket. Legutóbb dupla szárkapocscsont törés, minden retorzió nélkül. Remélem, hogy a mérkőzés bíráját (mert nem játékvezető volt) legalább addig nem hagyják játékot vezetni, amíg játékosunk, műtétjét követően újra pályára nem léphet. Ja, bocsánat, de ÉN kérek elnézést!” – értékelte az elmúlt összecsapást Gabala Krisztián.

Bár vezetőedzőnk a következő összecsapásokat csak a lelátóról figyelheti, ráadásul csapatkapitányunk, Szabó Ádám sérülése miatt nem léphet majd pályára, de a mester szeretné, ha a csapat nélkülük is pontot szerezne vasárnap az FC Hatvan ellen. Leendő riválisunk legutóbbi négy mérkőzésén nem kapott ki és igaz idegenben még nem nyert, de nem számíthatunk könnyű összecsapásra a tabella 13. helyezettje ellen sem.

„Ez a Hatvan nyomában sem hasonlít a tavalyi csapathoz, sokkal szervezettebb, tudatosabb játékot játszik. Nekünk viszont szenzációs csapatunk van, akik nagyszerű sportemberek, és csak a jövővel foglalkoznak, így továbbra is szeretnénk „pontosan” játszani vasárnap!”

A pontszerzéshez szurkolóinkra is szükség lesz, akiket vasárnap is várunk a 17 óra 30 perckor kezdődő összecsapásra. A találkozóra a belépőjegyek 1000 forintba kerülnek.

Hajrá BVSC!


Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz