Hátrányból hazai győzelem

Hátrányból hazai győzelem

Továbbra is veretlen U18-as labdarúgó együttesünk a bajnokságban hazai pályán. Kovács Gábor tanítványai az ESMTK ellen hátrányból nyertek 2-1-re Aranyos Roland első BVSC-s góljával, illetve a csapatkapitány Puskás Bendegúz találatával.

 

Hogy ment a játék neked és a csapatnak?

Puskás Bendegúz: Végre kijött nekem a lépés és a megindulásaim, valamint passzaim is jól sikerültek. Külön öröm, hogy gólt is szereztem. A csapatnak is jól ment, egygólos hátrányban is érezhető volt mindenkin, hogy nyerni fogunk.

 

Nagy fegyvertény hogy sikerült 0-1-ről fordítani. Hogy értékeled a találkozót?

Puskás Bendegúz: Már az elején domináltunk, de az egész őszre jellemzően jött egy kapott gól a semmiből. Ezután hála az égnek, a csapatnak volt tartása és a kapott gól után is nyomás alatt tudtuk tartani ellenfelünket. Az első félidőben ennek még nem volt eredménye, de a másodikban végleg ráerőltettük akaratunkat az ESMTK csapatára és gyorsan sikerült megfordítani a meccset. Az utolsó 15 percben teljes csapatként egységesen megtartottuk az előnyünket.

 

Milyennek látod a csapat őszi fejlődését?

Puskás Bendegúz: Kiválóan látszódik a fejlődés. Az első meccs kilátástalansága után szépen elkezdtünk meccsről-meccsre jobbak lenni, ami az elején még eredményekben nem mutatkozott meg. Az utóbbi hetekben már az eredmény is egyre inkább elkezdett jönni, amitől egyre magabiztosabbak lettünk. Nagyon sok munka vár még ránk.

 

Mit jelent számodra a kapitányi szalag?

Puskás Bendegúz: Azt jelenti, hogy ezt a viszonylag új csapatot egyben tartsam és segítsek mindenkinek a siker érdekében. Jó érzéssel tölt el, hogy az edzők és a csapattársak is bíznak bennem.

 

„Ellenfelünk egy korai góllal vezetést szerzett, sajnos kihasználták a kommunikációs hibánkat. Szerencsére higgadtak tudtunk maradni és az első félidő végére átvettük a mérkőzés irányítását. A második játékrészben motiváltabban léptünk pályára, amit sikerült két gólra váltanunk. Bár a találkozó végére nagyon elfáradtunk – ekkor szükség volt két Sárközy-féle bravúrra is –, megérdemelt győzelmet szereztünk. Gratulálok a fiúknak és sok sikert kívánok az ESMTK csapatának” – értékelt Kovács Gábor utánpótlás edzőnk.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

MLSZ III. osztály, Közép B U19:

BVSC-Zugló U18–ESMTK 2-1 (0-1)

Gólszerzők: Aranyos 61., Puskás 73. ill. Szalay 15.


Fotó: Babiczky Ákos

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay