Érmekben gazdag hétvégét zártak karatésaink

Érmekben gazdag hétvégét zártak karatésaink

Bátaszéken rendezték a Hayashi Magyar WKF Karate Liga 1. fordulóját a hétvégén. Sportolóink 14 alkalommal állhattak dobogóra, ebből 6 arany-, 6 ezüst- és 2 bronzérmet gyűjtöttek, amellyel az egyesületi rangsorban a második helyen zárt a BVSC-Zugló!

Népes csapattal utazott a BVSC Bátaszékre, a Hayashi Magyar WKF Karate Liga 1. fordulójára. Szombaton és vasárnap is tatamira léptek sportolóink, akik remekül szerepeltek a hétvégi megmérettetésen. Legfiatalabbjaink közül hárman is döntőzhettek az U10-U11-es korosztályban. Benke Ármin (-30kg) nem talált legyőzőre, míg Gyurics Lilien (+40 kg) és Zsargó Botond (+45 kg) ezüstérmet szerzett. Németh Liliána (+40 kg) és Gyurics Lajos (+45 kg) pedig a pontszerző negyedik helyen zárt.

Egy korcsoporttal fentebb U12-U13-ban is szép sikereknek örülhettünk. Szinák Csaba Zalán az aranyéremig menetelt a -55 kilósok között. Ugyanitt Szikszai-Fidel Bence negyedik lett, míg +55 kg-ban Balogh Miksa Marcell állhatott fel a dobogó második fokára. A lányoknál Ádám Adrienn (-47 kg) is ezüstéremnek örülhetett, klubtársai – Nemes Maja és Erős Eszter – pedig harmadik, valamint negyedik helyen végeztek ebben a súlycsoportban.Kadetben Szodorai Bence (+63 kg) meg sem állt az aranyéremig, de egy súlycsoporttal lentebb Benke Beni Ruben (-63 kg) is második lett. A juniorok között Papp Réka (+53 kg) a második, Ádám Alexandra ugyanitt a harmadik helyen zárta a versenyt, Hab Gábor (-61 kg) pedig negyedik lett.

A két legidősebb korosztályban sem maradtunk jó eredmények nélkül. Szodorai Bianka (-61 kg) és Tóth János (+67 kg) is megnyerte a viadalt U21-ben, Boodhoo Noémi (+61 kg) pedig negyedik lett. A felnőtteknél pedig az olimpiai kvalifikációs versenyre készülő Bartha Nikola (+61 kg) zsebelte be az aranyat.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek! Hajrá BVSC!

 

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay