Szépen csillogó ezüstérem az országos döntőről

Szépen csillogó ezüstérem az országos döntőről

A szezon fő versenyére is megtartotta jó formáját Báder Júlia és Botyánszki Fanni. A lányok a csepeli Strandröplabda Utánpótlás Magyar Bajnokság U16-os döntőjében bravúrosan szerepelve ezüstérmet nyertek!

A múlt héten honlapunknak adott interjújukban tehetséges strandröplabdázóink elmondták, hogy a felszabadult játék lehet az ő erősségük az U16-os Utánpótlás Magyar Bajnokság Top12-es döntőjében. Mivel tavaly még az U14-es korosztályban szerepeltek és lettek bajnokok, így nem tudtak pontokat áthozni az idei szezonra. Ennek ellenére nem látszott a Báder Júlia, Botyánszki Fanni kettősön a nyomás, hogy azokon a versenyeken, amelyeken elindulnak, dobogóközeli eredmények kellenek tőlük, hiszen a lányok folyamatosan szállították a szép eredményeket. Végül a 9. helyen kvalifikálta magát a BVSC-s duó a 12 legjobb párost felvonultató döntőbe.

A mieink a csoportkört két győzelemmel kezdték Csepelen, ráadásul mindkét párharcukat 2-0-ra nyerték meg. A negyeddöntőben a szegedi Baksa Panna és Kiss Nóra várt rájuk, akiknek volt miért visszavágniuk, hiszen július elején a gödöllői torna fináléjában döntőszettben maradtak alul velük szemben Juliék. Ezúttal is szoros párharcban volt részük a lányoknak, de végül most ők nyertek 2-1-re.

A legjobb négy között a legerősebb páros várt kettősünkre. A teremben BVSC-s Szabó Anna és párja, Bútor Anna (GRC) már felnőtt országos versenyen is kitűnően szerepelt, ennek ellenére Fanniék borították a papírformát. Ismét nagyot küzdöttek és bár az első játszma megnyerése után a másodikat elveszítették, a döntőszettben ismét ők bizonyultak jobbnak (19:17)!

A fárasztó nap végén megismétlődött a múlt heti BVSC Kupa U22-es fináléja. Kun Stefánia (aki teremben szintén a BVSC-ben játszik) és Kristóf Dóra sima győzelmekkel, magabiztosan menetelt a bajnokság megnyerése felé. Bár ellenük is remekül játszott a Báder-Botyánszki kettős, de két szoros szettben (20:22 és 17:21) most vereséget szenvedtek.

A BVSC-s páros így ezüstéremmel zárta az U16-os bajnoki sorozatot! Gratulálunk a lányoknak és edzőjüknek az egész nyári szereplésükhöz!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay