100 nap múlva olimpia

100 nap múlva olimpia

Van aki már nyugodtan készülhet Párizsra, de vannak, akiknek még izgalmas hetei, hónapjai lesznek. Egy biztos, hogy várhatóan ismét népes BVSC-s csapatnak szurkolhatunk az olimpián. 100 nappal a kezdés előtt két egyszerű kérdést tettünk fel több sportolónknak is, a válaszok pedig sok esetben hasonlóak voltak!

Mi jut eszedbe Párizsról?

Andrásfi Tibor (Európa-bajnok párbajtőröző): Párizsról az jut eszembe, hogy a jelenlegi csapatunkkal ott nyertünk először világkupa aranyérmet. Nyáron itt lehet az első olimpiai szereplésem, ahol remélem, hogy hasonló szép emlékeket tudok majd szerezni.

Gyapjas Viktor (Eb-4. helyezett vízilabdázó): Egyszer voltam ott, nagyon tetszett. Természetesen elsősorban az olimpia jut eszembe, de összefügg nekem az olimpiával jelenleg.

Kós Hubert (világbajnok úszó): 2024

Kovács Benedek (Európa-bajnoki ezüstérmes úszó): Eiffel torony

Kovács Péter (Eb-4. helyezett vízilabdázó): Most az olimpia, de általában az Eiffel torony, valamin a jó ételek.

Márton Anna (világbajnok kardvívó): 2024

Németh Nándor (világbajnoki bronzérmes úszó): Igazából Párizsban még sosem voltam, így alapból egy bakancslistás hely volt és csak annyit tudok róla mondani, hogy nagyon várom az olimpiát.

Pusztai Liza (világbajnok kardvívó): Olimpia és Eiffel torony

Tátrai Dávid (Eb-4. helyezett vízilabdázó): Olimpia

Mit jelent számodra az olimpia?

Andrásfi Tibor (Európa-bajnok párbajtőröző): Hogy amit gyerekkoromban a tv-ben néztem, annak most én is részese lehetek.

Gyapjas Viktor (Eb-4. helyezett vízilabdázó): Gyerekkori álmom, amit szeretnék megvalósítani és szerintem közel vagyok hozzá, de még sokat kell dolgozni. Remélem, ott leszek a keretben.

Kós Hubert (világbajnok úszó): A legnagyobb verseny

Kovács Benedek (Európa-bajnoki ezüstérmes úszó): Álom

Kovács Péter (Eb-4. helyezett vízilabdázó): Álom

Márton Anna (világbajnok kardvívó): Nemzet, büszkeség

Németh Nándor (világbajnoki bronzérmes úszó): A 2021-es olimpia nem volt az igazi a Covid miatt, szóval remélem, hogy most minden jól fog menni és egy hatalmas élmény lesz az egész. Nyilván az, hogy olimpián szerepel az ember már magában egy hatalmas szó és büszke is vagyok rá. Ezen kívül pedig mindent megteszek, hogy elégedett legyek magammal.

Pusztai Liza (világbajnok kardvívó): Érem. Még nem tudom, hogy milyen, remélhetőleg arany.

Tátrai Dávid (Eb-4. helyezett vízilabdázó): Gyerekkori álom

Fotó: MTI

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay