Újabb érmek strandröplabdázóinktól

Újabb érmek strandröplabdázóinktól

Ismét sűrű, de eredményes héten vannak túl strandröplabdázóink. Breuer Mirtill és Strébl Noémi az U14-es korosztályban nyert aranyérmet, míg Báder Júlia és Botyánszki Fanni az U16-osok között lett második.

A múlt héten már szerdán szurkolhattunk strandröplabdázóinkért. Breuer Mirtill és Strébl Noémi teremben csapattársak a BVSC-ben és homokon is egymás oldalán küzdenek. Igaz ott Mirtill a KSE-t, míg Noémi a BVSC-t képviseli. A lányok a 3*-os Penta-KSE Kupán, Gödöllőn remekül szerepeltek az U14-es korosztályban, ahol a végső győzelemre is esélyesek, ehhez pedig meg is tették az első lépést, mivel aranyérmet nyertek a 14 párost felvonultató mezőnyben.

Pénteken aztán már 4*-os versenyt rendeztek Gödöllőn, ahol a szerdán egy korosztállyal lentebb aranyérmes Breuer, Strébl kettős az U16-os mezőnyben is elindult. Továbbá ott volt az utóbbi hetekben szép eredményeket elérő Báder Júlia, Botyánszki Fanni páros is. Végül mindkét csapatunk a nyolcaddöntőig jutott, ahol szoros párharcokban maradtak alul sportolóink.

Szombaton a szintén 4*-os Beach Tour versenyen Mirtill és Noémi megismételte előző napi teljesítményét és a legjobb 16 közé jutott. A Báder, Botyánszki kettős viszont csoportelsőként és három győztes meccsel egészen a döntőig menetelt. Itt színvonalas labdameneteket játszottak a szegedi Baksa, Kiss duó ellen, végül az 1:1-es szettarányt követően a döntő játszmában maradtak alul a mieink, akik egy szépen csillogó ezüstérmet szereztek.

A hét zárásaként vasárnap a Szobonya Boglárka, Sartoris Petra kettős szerzett értékes tapasztalatokat a felnőtt mezőnyben Csepelen.

A strandröplabda után pedig egy friss hír, hogy Báder Júlia és Botyánszki Fanni a következő két hétben teremben készül Szegeden, az U15-ös magyar válogatott edzőtáborbában!

Gratulálunk sportolóinknak és további sok sikert kívánunk nekik!

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay