Három érmet szereztek karatésaink Horvátországban

Három érmet szereztek karatésaink Horvátországban

A hétvégén a Croatian Openen vettek részt karatésaink és Rijekából érmekkel tértek haza sportolóink. Utánpótlásunk egy ezüst- és két bronzérmet szerzett Horvátországban.

Nívós nemzetközi versenyen tesztelhette tudását karate szakosztályunk. Az elmúlt hétvégén Rijekában rendezték a Croatian Opent, ahol 10 ország válogatottja és a környező országok legeredményesebb klubjai vettek részt a horvátországi viadalon.

Ha pedig a BVSC-Zugló sportolói ott voltak, akkor nem tértek haza üres kézzel. Ádám Adrienn a 13-14 évesek -49 kilogrammos súlycsoportjában szerzett ezüstérmet. Míg az U21-esek között Béres Botond (-60 kg) és Szodorai Bianka (-55 kg) állhatott fel a dobogó alsó fokára, és így egy szépen csillogó bronzéremnek örülhettek mindketten.

A három érem mellett sokan voltak, akik meccseket nyertek és bár ez az éremszerzéshez ezúttal kevés volt, nagyon fontos tapasztalatszerzésként szolgált mindenkinek ez a verseny, amely a korosztályos Európa-bajnokság kvalifikációs időszakának 2. állomása volt.

Gratulálunk a versenyzőknek és edzőiknek! Hajrá BVSC!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay