Országos csúcsokat mennének az Eb-n

Országos csúcsokat mennének az Eb-n

Miközben felnőtt pályakerékpárosaink sem pihennek, ugyanez szintén elmondható utánpótlás korú versenyzőinkről is. A juniorok és az U23-asok számára a héten, keddtől szombatig Belgiumban vár Európa-bajnokság.

A magyar válogatott hét versenyzővel utazott el a pályakerékpárosok junior és U23-as Európa-bajnokságára Gentbe. Ami egyben azt is jelenti, hogy hét BVSC-s kerekesünk is érdekelt a kontinensviadalon. A szép számú küldöttségből rögtön a keddi első napon öten is nyeregbe ülnek. A sort Varga Bálint, Csengői Bálint és Lovassy Patrik Rómeó nyitja majd délelőtt, akik az U19-es csapat sprintben indulnak, míg délután Borissza Johanna és Molnár Gábor az U23-as selejtezőversenyben lesz érdekelt.

Szerdán Csengői a junior 1000 méteres időfutam-versenyen, míg Borissza és Molnár scratchben áll rajthoz. Csütörtökön Hájos Dániel is bemutatkozik majd Belgiumban, akiért ezen a napon a 3000 méteres egyéni üldözéses-versenyben szoríthatunk a juniorok között, ahol Varga is ott lesz a mezőnyben. Rajtuk kívül Csengői és Lovassy a sprintversenyben mutathatja meg tudását.

Pénteken Borissza és Molnár számára a pontverseny következik az U23-asok között, és hetedik sportolónk is bemutatkozik majd Gentben. Mike Panna az 500 méteres időfutam-versenyen indul. Szombaton zárul küldöttségünk számára az Eb. Ezen a napon négyen lesznek még érdekeltek. Lovassy és Csengői az junior mezőnyben a keirin versenyszámban, míg Borissza és Molnár az U23-asoknál omniumban zárja a kontinensviadalt.

Sportolóink szeretnének több számban is országos csúcsot teljesíteni, amihez sok sikert kívánunk nekik!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay