Pályacsúcs és újabb bajnoki címek

Pályacsúcs és újabb bajnoki címek

Sportolóink ott folytatták vasárnap, ahol szombaton abbahagyták a pályakerékpáros országos bajnokságot. A Millenáris Velodrome-ban rendezett versenyen női csapatsprintben párosunk új pályacsúcsot állított fel és csak keirinben nem BVSC-s arany született.

Nem panaszkodhatunk, hiszen sportolóink a szombati remeklés után – a tíz számból nyolcat a BVSC nyert – vasárnap is sikeresen szerepeltek a pályakerékpáros országos bajnokságon. A rövid pályás gyorskorcsolyázóként ismert, de a második napnak már két bajnoki címmel nekivágó Jászapáti Petra kirándulásnak szánta ezt a hétvégét egy másik sportágba, de Borissza Johannával a női sprint csapatversenyt is megnyerték. Így háromszoros bajnoknak mondhatja már magát a vb-ezüstérmes gyorskoris. Ráadásul a lányok 1:02.44 perces időeredményükkel új pályacsúcsot állítottak fel. Johanna aztán omniumban sem talált legyőzőre, így ő is három aranyéremmel zárta a pálya ob-t.

 

 

A férfiaknál csak keirinben nem BVSC-s sportoló nyakába akasztották a legfényesebb medáliát. Itt Szalontay Sándor nyert. A sprint csapatversenyben aztán a Hájos Dániel, Lovassy Krisztián, Filutás Viktor összeállítású alakulat diadalmaskodott és Lovassy omniumban is a dobogó legfelső fokára állhatott fel, így négy aranyérmével ő zárta a legeredményesebben az ob-t

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek!

 

 

Fotók: Szilágyi Lili

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay