Találd meg a sportágad a BVSC-ben!

Találd meg a sportágad a BVSC-ben!

Ha eddig nem tudtad mit sportolj, akkor segítünk! Ha több sportágat is kipróbálnál mielőtt döntesz, akkor itt a helyed! Ha csak egy jó programot keresel családoddal, barátaiddal március 22-ére, akkor gyere a BVSC Sportválasztó 2020-as rendezvényünkre!

Asztalitenisz, birkózás, karate, kerékpár, kézilabda, labdarúgás és röplabda. Hét sportág, amiből jó eséllyel legalább egyet már kipróbáltál korábban is. Március 22-én, vasárnap 10 és 16 óra között viszont lehetőséged lesz mindegyiket egymást követően is kipróbálni a BVSC Sportválasztó 2020-as rendezvényén a Mogyoródi úti Sporttelepen.

Ha sportágat keresel magadnak vagy csak ki szeretnéd próbálni valamelyiket, akkor itt a helyed! Szakosztályaink legjobbjai segítenek megtalálni a leginkább hozzád illő sportágat. Aztán ki tudja, lehet hamarosan te is a BVSC-t képviseled majd egy versenyen.

Az esemény fővédnöke klubunk elnöke, Szatmáry Kristóf.

A sportágak kipróbálása mellett különböző színes programokkal, pódiumbeszélgetésekkel is várjuk az érdeklődőket. A rendezvényre a belépés ingyenes, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja a hozzáillő eseményt.

Részletes program hamarosan, a BVSC-Zugló és az Alsórákosi Civil Egyesület Facebook-oldalán lesz elérhető.

Fedezd fel a mozgás örömét, találd meg a hozzád illő sportágat, a választásban a legjobbjaink segítenek. Várunk barátaiddal, családoddal együtt március 22-én!


Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay