Két ökölvívónknak szurkolhatunk az Eb-n

Két ökölvívónknak szurkolhatunk az Eb-n

Hosszú idő után ismét lesz BVSC-s érdekeltségünk az ökölvívó Európa-bajnokságon, ráadásul Lakos Regina és Fehér Koppány személyében rögtön ketten is ott lesznek Belgrádban!

Több szempontból is érdekes Európa-bajnokságot rendeznek Belgrádban az ökölvívók számára. Hiszen korábban még nem fordult elő, hogy mindkét nem ugyanazon a helyszínen bokszolhatnak. Ennek eredményeképpen pedig 337 sportoló küzd meg a szerb fővárosban az érmekért, a magyar csapatot pedig két BVSC-s erősíti majd. A nőknél Lakos Regina, míg a férfiaknál Fehér Koppány, képviseli tavaly újjáalakult szakosztályunkat.

„Voltam lent náluk Tatán és azt kell mondanom, hogy mindkettőjük számára jól sikerült a felkészülés és jó erőben várhatják a rajtot. A súlyuk is rendben van, ami sokat számít így az utolsó napokban. Nagyon szurkolok nekik és majd a helyszínen is szeretném segíteni őket a versenynapokon” – nyilatkozta honlapunknak Régi Dániel szakosztályvezetőnk.

Regina a 70 kg-osok között a negyeddöntőben kezd, ahol a legjobb 4 közé jutásért a montenegrói Tamara Radunovics vár majd rá.

„A felkészülésem és a súlyom rendezése is jól sikerült, jó állapotban érzem magam. Izgatottan várom a versenyt és nagyon örülök, hogy ott lehetek Belgrádban. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy minél jobb helyezést érjek el, és nyakamba akasszák az érmet” – tekintett előre sportolónk.

Nehezebb dolga lesz viszont Koppánynak, hiszen ő már a csütörtöki nyitónapon ringbe lép 92 kg-ban a 16 közé jutásért. Méghozzá az albán Luis Gjolena ellen.

„Az Európa-bajnokság fontos mérföldköve lesz az idei évemnek. A válogatottal való felkészülés tökéletesen zajlott. Istennek hála, csúcsformában tudok nekivágni ennek a megméretésnek. A cél a dobogó legtetejére jutás (mint mindig), sorsom és a jövendőbeli eredmény az Úr kezében van.”

Sok sikert kívánunk sportolóinknak! Hajrá, magyarok!

Fotó: Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay