E.ON Férfi OB I: holnap este eldől - döntő vagy bronzcsata!?

E.ON Férfi OB I: holnap este eldől - döntő vagy bronzcsata!?

Vasárnap este jön a mindent eldöntő csata! A képlet egyszerű: aki nyer, döntőbe jut, míg a párharc vesztese a bronzéremért szállhat harcba. Gyárfás Tamás várakozásai.

Szerdán este 3-3-ról elrajtolt az E.ON Férfi OB I 2023/2024-es pontvadászatának elődöntő párharca. A 7 pontig tartó ütközet első meccsét a Vasas nyerte, míg a második mérkőzésen heroikus küzdelemben a BVSC diadalmaskodott. A mindent eldöntő találkozónak vasárnap este 20:00-tól a Császár-Komjádi Béla Sportuszoda ad otthont. A sorsdöntő rangadóra a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

 "Tegnap a szurkolóink segítségével kiegyenlítettünk az elődöntőben. Köszönjük ezt a fantasztikus szurkolást itt, a Szőnyi úton. Vasárnap folytatódik a párharc, este 8-kor a Komjádiban találkozunk újra a Vasassal. Ámbár lesz livestream, nekünk az jelentené a legtöbbet, ha minél többen kilátogatnának a mérkőzésre és buzdítanának bennünket, hiszen szerintem a péntek esti meccsnek ez volt a kulcsa, és ez lesz holnap is!" - bizakodott balkezes játékosunk, Gyárfás Tamás.

Livestream a találkozóról ide kattintva érhető el.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay