Ezúttal elmaradtak a bravúrok – VIDEÓ

Ezúttal elmaradtak a bravúrok – VIDEÓ

Ahogy beszámoltunk róla, nem sikerült szombaton pontot szerezniük vízilabdázóinknak a Ferencváros elleni kettős rangadón. Játékosainkkal értékeltük a mérkőzéseket.

Sajnos a Ferencváros már az első negyedben ellépett négy góllal és ez a folytatást is meghatározta a férfi vízilabda OB I rangadóján. Bár a fiúk nem adták fel és nagyot hajráztak, végül a zöld-fehérek diadalmaskodtak 14-11-re.

„Kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést és az emberhátrányos védekezésünk sem úgy működött, ahogy szerettük volna. Később sikerült rendeznünk a védekezésünket, de kaptunk néhány elkerülhető gólt és ezért nem sikerült felzárkóznunk a végére” – árulta el Nagy Márton.

nők számára jól kezdődött a mérkőzés, de a félidőre fordított a Fradi. Bár nagy hajrával közel álltunk az egyenlítéshez, végük 9-8-as vereséggel zárult a találkozó.

„Úgy érzem, hogy a harmadik negyed környékén azt gondoltuk, hogy elúszott, de aztán amikor lőttük a gólokat és nem kaptunk, akkor feléledt a remény, hogy ezt még meg lehet nyerni, csak sajnos akkor már késő volt” – értékelt kapusunk, Kakas Krisztina.

 

 

Elől Farkas Tamara négy, míg Leimeter Dóra három gólt lőtt, így mindketten kivették a részüket abból, hogy végül szoros lett a találkozó.

„Azt gondolom, hogy a meccs elején nagyon ült minden, akkor sikerültek is a lövések, de utána valamiért megálltunk és nem vállalkoztunk jó lövésekkel. Viszont szerintem ennek ellenére is nyerhető mérkőzés volt” – nyilatkozta Leimeter.

A teljes értékelés youtube-csatornánkon tekinthető meg!

Pénteken a nők a Dunaújváros vendégei lesznek, míg a férfiak szombaton Debrecenbe utaznak a bajnokságban. Hajrá BVSC!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay