Serdülő nyolcas döntő után és ifi Final8 előtt vízilabdázóink

Serdülő nyolcas döntő után és ifi Final8 előtt vízilabdázóink

Két győzelem és egy vereség. Ezzel az eredménnyel akár érmesként is zárhattak volna férfi serdülő vízilabdázóink a bajnokságban, de sajnos nem volt szerencsénk, hiszen a későbbi aranyérmes és házigazda Szegeddel már a negyeddöntőben találkoztunk. Bár a Tisza-partiak a legszorosabb mérkőzésüket ellenünk játszották, a BVSC ezúttal az ötödik helyen zárta a szezont ebben a korosztályban. Azonban ez az eredmény nagyon biztató, hiszen a tavaly a gyermekeknél bajnok csapatunk, elsőéves serdülőként érte el ezt a kiváló eredményt.

„Tavaly mindhárom korosztályban érmet szereztünk, idén viszont nem volt szerencsénk a sorsolásnál, hiszen már a serdülőknél az egyik legerősebb ellenfelet kaptuk, mivel átlagolják a korosztályok eredményeit. Az viszont biztató, hogy fiatal csapatunk csupán egy góllal maradt alul Szegeden, utána pedig az UVSE-t 13-9-re, míg a Fradit 13-6-ra győztük le. Így összességében elégedettek vagyunk, ráadásul nagyon értékes korosztályunk ez a csapat. 3-4 fő közülük pedig ezen a héten már az ifi Final8-ben lesz érdekelt” – nyilatkozta honlapunknak Dabrowski Norbert szakmai igazgató.

Valóban nincs megállás, hiszen péntektől vasárnapig már az ifi férfi korosztályra várnak fontos feladatok, ráadásul a nyolcas döntőt a Szőnyi úton rendezik.

„Itt sem lesz könnyű dolgunk, hiszen a nagyon erős Ferencvárossal találkozunk már a legjobb nyolc között. A Fradiban például ott van az a Molnár Erik, aki a felnőtt válogatott keretébe is meghívót kapott. Ráadásul péntek délelőtt a 14-es keretünkből 12-en érettségiznek, így Létay Krisztián edzőnek nem lesz könnyű dolga, de az a cél, hogy hazai medencében a legjobbunkat tudjuk nyújtani” – tekintett előre szakmai igazgatónk.

Ferencváros elleni negyeddöntőt pénteken 18 óra 30 perctől rendezik a Szőnyi úton! Szurkoljunk minél többen a fiúknak a helyszínen! Hajrá BVSC!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay