Mesteredző vendégeskedett a birkózók táborában

Mesteredző vendégeskedett a birkózók táborában

Idén is több mint 30 fő vett részt utánpótlásunkból birkózóink nyári táborában. A gyerekeket szakosztályunk korábbi mesteredzője is meglátogatta.

Ha június, akkor birkózó tábor a Tatai úti edzőközpontunkban! A hagyományokon idén sem változtatott szakosztályunk, így az elmúlt két hétben utánpótlás birkózóinkra még nem a pihenés várt. A szokásos programban azért nemcsak a birkózás szerepelt, hanem a jó meleg időt kihasználva strandolásban, focizásban és játékos feladatokban is volt részük a fiataloknak.

Továbbá exkluzív vendég is meglátogatta a táborozókat. Székely Pál a 6. helyen zárta az 1958-as budapesti birkózó-világbajnokságot, majd edzőként is sikeres volt. Több tanítványa is világbajnoki címekig jutott. Birkózó szakosztályunk korábbi mesteredzője őszintén mesélt sportolói és edzői pályafutásáról a jövő birkózóinak. Pali bácsi értékes relikviákat is mutatott a gyerekeknek, akik érdeklődve hallgatták a történeteit. Ráadásul a kiváló szakember fontos tanácsokkal is ellátta a jövő birkózópalántáit.

Egy kis szünetet követően július elején újabb birkózó tábort szervez szakosztályunk. Július 5-től 9-ig minden 6 és 10 év közötti érdeklődőt szeretettel várunk, hogy megismerkedjen a sportág alapjaival, vagy csak mozogjon egy jót! Jelentkezni ezen a linken lehet.

 

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay