Soha rosszabb évet!

Soha rosszabb évet!

Sikeres évet zárt birkózószakosztályunk, hiszen Korpási Bálint olimpiai szereplése mellett felnőtt Európa- és magyar bajnoki éremnek is örülhettünk. Továbbá strandbirkózásban is jeleskedtek sportolóink, valamint a korosztályos versenyeken is.

 

Az I. Kizotti Mikulás Kupán rendezett ünnepség után múlt héten hivatalosan is lezárták birkózóink a 2021-es esztendőt, amely sok szép sikert tartogatott szakosztályunk számára. Az eseményt megtisztelte jelenlétével a Magyar Birkózók Szövetségének nemrég megválasztott új főtitkára Ancsin László, aki korábbi kiváló BVSC-s versenyző is volt. Pár mondatban megemlékezett az itt töltött évekről, méltatta a szakosztály munkáját és eredményeit, valamint felhívta a figyelmet, hogy jövőre Budapest rendezi a felnőtt birkózó Európa-bajnokságot, amire nagy szeretettel vár minden kedves sportszeretőt, gyermeket és szülőket egyaránt.

 

Az U23 és felnőtt versenyzőink közül prémiumban részesültek a korosztályos bajnokságokon legjobban szerepelt sportolóink: Nagy Bence, Vozár Sándor, Tóth Róbert és Kajtán Olivér.

 

Megemlékeztünk arról, hogy hatalmas sikert könyvelhetett el a szakosztály azt követően, hogy Korpási Bálintmegnyerte a BOK-csarnokban rendezett olimpiai kvalifikációs tornát ezzel, Rio után ismét olimpikont adott a BVSC birkózó szakosztálya a magyar sportnak.

 

Szintén nagy sikernek értékeljük és nagy megtiszteltetés is egyben, hogy a Kizotti Sportmárkával kötött együttműködésnek köszönhetően színvonalas versenyeknek lehettünk a házigazdái, nívós edzőtáborokban készülhettek a fiatal versenyzőink, valamint megérkeztek már az új sportfelszerelések első darabjai.

 

Ezek után nem kívánhatunk mást jövőre, csak annyit, hogy soha rosszabb évet!

 

Fotó: MTI / Illyés Tibor

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay