Ez történt novemberben

Ez történt novemberben

Az úszók a rövid pályás Európa-bajnokságon és az országos bajnokságon is remekeltek novemberben, míg vívóink nemzetközi versenyeken zártak a legjobbak között. Labdarúgóink pedig a Mol Fehérvárt fogadták a kupában!

Ebben a hónapban rendezték a kazanyi rövid pályás úszó Európa-bajnokságot, ahol Németh Nándor 100 méter gyorson jutott fináléba. Míg a januártól már hivatalosan is BVSC-s Késely Ajna 400 gyorson zárt a negyedik helyen. Németh a kaposvári rövid pályás országos bajnokságon is remekelt, ahol hét aranyéremmel zárták úszóink! A sikerekből oroszlánrészt vállalt a váltók mellett 100 és 200 méter gyorson is diadalmaskodó fiatal tehetségünk is.

 

 

Nem sikerült megnehezíteni a Mol Fehérvár dolgát, ugyanis jóval esélyesebb riválisunk végül 5-2-re nyert a Szőnyi úton, így a vendégek jutottak be a labdarúgó Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe. Csapatunk viszont két szép találatot szerzett a hajrában!

 

 

Két sportolónk is a főtáblán szerepelt az orleans-i női kard Grand Prix-nSzűcs Luca végül a legjobb 64 között búcsúzott, Pusztai Liza viszont csupán egy hajszálra volt az éremtől, végül legjobb magyarként hatodik lett. A férfi párbajtőr-válogatott is kevésre volt az éremtől a berni világkupán. Andrásfi Tibor egyéniben olimpiai bajnokot is legyőzött, a csapattal pedig negyedik lett.

 

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay