Balog Beáta: Szeretnénk előrébb lépni

Balog Beáta: Szeretnénk előrébb lépni

Folytatjuk őszi visszatekintő sorozatunkat női kézilabdázóinkkal. NB II-es csapatunk a szezon első felében felemásan szerepelt, de tavasszal szeretnének előrébb végezni a tabellán Balog Beáta tanítványai.

3 győzelem, 1 döntetlen és 8 vereség. Ez eddig női kézilabdázóink mérlege az NB II Északi csoportjában, ami jelenleg a kilencedik helyet jelenti a mieink számára. A Dorog, a Tatabánya és a Tata vendégeként hoztuk el eddig a két pontot, míg otthon a Dunakeszi ellen játszottunk döntetlent. Így az első hazai győzelem még várat magára, pedig sokszor csupán egy hajszálon múlott a siker.

„Úgy érzem, hogy az eddigiek alapján reálisnak mondható ez a 9. hely. Ennek ellenére az Esztergom ellen újrajátszott mérkőzés és annak elvesztése kicsit összetörte a társaságot, pedig extra teljesítménnyel kezdtük a szezont riválisunk legyőzésével. A kötelező győzelmeket hoztuk, de több találkozón is nüanszokon múlott a jobb eredmény. Annak viszont örülök, hogy sikerélménnyel zártuk a 2022-es esztendőt” – nyilatkozta honlapunknak Balog Beáta.

Vezetőedzőnk hozzátette, hogy örül ennek a másfél hónapos szünetnek, mert sok új embert kellett beépítenie a szezon első felében. Ezt az időszakot pedig igyekeznek is kihasználni, így a héten több edzésen tudott együtt gyakorolni a társaság. A házi góllövőlistát Sipos Fanni vezeti 66 góljával, de Török Petra sem maradt el sokkal tőle 58 találatával.

„Fizikálisan és mentálisan is szeretnénk előre lépni. A kötelezőket tavasszal is hoznunk kell és reméljük egy jó felkészüléssel sikerül pontokat lopnunk az előttünk állóktól is. Az utóbbi években mindig tavasszal szerepeltünk jobban. Bízom benne, hogy ez idén is így lesz.”

A bajnokság folytatásáig még van pár hét, a mieink pedig a munka mellett közös csapatépítővel is hangolódnak majd a tavaszi szezonra.

Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay