Elégedett volt a német labdarúgó-válogatott a vendéglátással

Elégedett volt a német labdarúgó-válogatott a vendéglátással

Hosszantartó egyeztetés, több heti előkészület és pályarenoválás után a német labdarúgó-válogatott, vagyis a Nationalelf három napra a Tatai úti BVSC Labdarúgó Utánpótlás Centrumot használta edzései helyszínéül. Visszatekintünk erre a megtisztelő látogatásra!

Annak érdekében, hogy minden tekintetben megfelelő helyszíne lehessen a Tatai úti komplexum a német nemzeti tizenegy edzéseinek, már közel egy hónappal az első tréning előtt elkezdte a centerpálya felújítását a Grounds Team. Az alapos felújításnak és odaadó munkának köszönhetően június 11-én egy világszínvonalú 5*-os pálya várta a csapatot a mérkőzés napján tartandó átmozgató edzésre.

A másnapi regeneráló edzésen a Magyarország elleni döntetlennel zárult mérkőzésen kevesebb szerepet kapó játékosok érkeztek sporttelepünkre. Világsztár játékosokból így sem volt azonban hiány. Többek között a friss Európa-liga-győztes kapus Kevin Trapp, a Real Madrid legújabb igazolása Antonio Rüdiger, az idei évben újabb Premier Leage bajnoki címet szerző Ilkay Gündogan vagy a Bayern Münchennel idén is a bajnoki címet elhódító Serge Gnabry, Leroy Sané sztárpárosnak tartotta meg aznapi edzését Hansi Flick szövetségi kapitány!

Hétfőn aztán az előző két napnál is nagyobb sürgés forgást láthatott a Tatai úton elhaladó autós, gyalogos és biciklis forgalom. Ugyanis a német szövetség úgy döntött, hogy az Olaszország elleni sajtónyilvános, hivatalos edzését is nálunk szeretnék megtartani. Így aznap a teljes német keret edzett a sporttelepen, aminek összértéke a mértékadó transfermarkt.com oldal szerint 823,5 millió euró ami átszámolva közel 330 milliárd forintnak felel meg, így a komplexum érteke aznapra mondhatni elég szépen megugrott!

Több játékossal és stábtaggal is sikerült váltanunk néhány szót akik messzemenőkig dicsérték a pályánkat, sőt volt, aki átvinné a pályát és a gyepért felelős csapatot magával egy komoly Bundesliga csapathoz, mert ott is ritkaság az ilyen minőség!

Összességében hatalmas megtiszteltetés volt vendégül látnunk a világ egyik legjobb válogatottját erre a pár napra és köszönjük mindazoknak, akik ezt lehetővé tették és segítették a munkánkat ebben!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay