Kisteleki István is a kispadról segíti labdarúgóinkat

Kisteleki István is a kispadról segíti labdarúgóinkat

Ahogy korábban már megírtuk, a távozó Szekeres Tamás helyét Kincses Ádám veszi át vezetőedzőként a Merkantil Bank Ligában szereplő labdarúgóinknál. Közben az is eldőlt, hogy Kisteleki István is a kispadról segíti a munkáját a hátralévő fordulókban!

Vasárnap a megszokotthoz képest más szemszögből nézheted a Csákvár elleni mérkőzést, hiszen sportigazgatóként leülsz a kispadra. Egyszer egyébként már előfordult az utóbbi időben, hogy be kellett ugranod.

Valóban, még Urbán Flórián idején, amikor ő covid miatt nem lehetett a csapat mellett. De az azért más volt, hiszen csupán egy meccsről szólt, illetve akkor a szezon elején jártunk, nem volt olyan tét még azon a találkozón.

Ezúttal viszont komoly a tét, hiszen továbbra is a bennmaradás kiharcolása a csapat célja...

Készen állok a feladatra. Nagyon szeretném, hogy a csapat jól dolgozzon. Kincses Ádámmal egyébként nagyon jól tudunk együttműködni. Szerintem jó páros vagyunk. Azt a győzni akarást, ami bennem is bennem van, szeretném átadni a játékosoknak.

Azt már megbeszéltétek, hogy mi lesz a munkamegosztás közöttetek?

Minden nap délután tervezzük meg a másnapi munkát. Nem azt, hogy mik legyenek pontosan a gyakorlatok, hanem hogy milyen szellemi dolgot kell a játékosoknak a pályán megvalósítani. Úgy érzem ebben még sokat tudunk fejlődni. A játékosoknak is elmondjuk, miért csináljuk meg az adott gyakorlatot. Úgy látom, hogy ezt jól veszik most és működik ez a folyamat.

A pálya mellett milyen lesz a munkamegosztás vasárnap?

Már ezt is előre megbeszéltük. Ádám fog meccselni, mint vezetőedző, én pedig igyekszem a tapasztalatommal segíteni annak függvényében, hogy alakul a mérkőzés vagy milyen cserék kellenek. De a legfontosabb az, hogy ezt mi előre megbeszéltük. Még a cserék is megvannak tervezve, hogy ki, ki helyett tud bejönni. Szeretnénk egy olyan csapatot látni a pályán, amelyik nyerni akar és nyerni tud, mert sorsdöntő összecsapás vár ránk.

Mi az, amin múlhat a bennmaradás?

Eléggé hétköznapi lesz a megfogalmazás, de egy különbséget szeretnék látni. Mégpedig azt, hogy nyerni tudunk. Más megvalósítani egy taktikát és más megnyerni egy mérkőzést. Most meg kell nyerni a találkozót. Fontos, hogy megtanuljunk győzni. Ebben tettünk hozzá leginkább eddig, hogy a győzniakarásnak, a hitnek, a lelkesedésnek köszönhetően a végén sikert érjünk el.

Sok sikert kívánunk ehhez! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay