NB I-es játékosokkal erősített labdarúgó csapatunk

NB I-es játékosokkal erősített labdarúgó csapatunk

Hidi Patrik és Nikola Mitrovics is a BVSC-Zuglóban folytatja pályafutását. Mindkét labdarúgó komoly NB I-es múlttal rendelkezik, így rutinjuk sokat segíthet csapatunknak a másodosztályban.

Hidi Patrik pályafutása jelentős részét a Budapest Honvédban töltötte, a kispestiekkel ráadásul magyar bajnok és kupagyőztes is volt. Utóbbi sorozatot kétszer is megnyerte. Közben légióskodott a spanyol másodosztályban a Real Oviedoban, valamint Kazahsztánban a Jertisz Pavlodarban. A tavalyi szezont pedig az NB I-ben a Vasasnál töltötte. A 32 éves játékos komoly tervekkel érkezett a Szőnyi útra.

„Nagyon motivált vagyok azzal kapcsolatban, hogy elérje a klub a céljait és én is minél jobb egyéni teljesítményt nyújtsak. Ez egy hosszútávú dolog, ami nyugalmat biztosít az én életemben. Ezért esett a választásom a BVSC-re. Remélem, hogy a biztos bennmaradás hamarabb meglesz, mint az utolsó fordulók, de ez az elsődleges célunk. A hozzáállásommal szeretnék segíteni, példát mutatni” – nyilatkozta Hidi.

Szerb és izraeli bajnoki cím, valamint Magyar Kupa-győzelem. Csak pár kiemelkedő siker Nikola Mitrovics pályafutásából. A 2010-ben a szerb válogatottban is bemutatkozó játékos itthon az Újpest színeiben játszott először, majd megfordult a Videoton, a Zalaegerszeg és legutóbb a Budapest Honvéd együttesénél. Mitrovics szeretné rutinjával segíteni társait.

„Nagyon gyorsan alakult minden. Éppen nyaraltam, amikor a menedzserem hívott. Egy kicsit gondolkoztam az ajánlaton, de aztán hamar megegyeztünk. Azt tudtam a BVSC-ről, hogy nagyon családias klub, amelynek nagy hagyománya és rengeteg szakosztálya van. Elsőként az a legfontosabb, hogy kiharcoljuk a bennmaradást. Továbbá szeretném a tapasztalataimat átadni a fiatalabbaknak” – árulta el Mitrovics.

Sok sikert kívánunk játékosainknak! Szurkolóinkat pedig várjuk vasárnap a 17 óra 30 perckor kezdődő Merkantil Bank Liga rajtjára, ahol a Szombathelyi Haladást fogadjuk. A találkozóra a belépés díjtalan!

Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay