Nehéz sorsú gyerekeknek tudtunk segíteni

Nehéz sorsú gyerekeknek tudtunk segíteni

A BVSC Openen 50 gyermekotthonban élő fiatal vehetett részt a Szülők Háza Alapítvány által életre hívott „Tegyél Jót” program keretében. A gyermekek kipróbálhatták a nálunk megjelenő sportágakat is.

A kezdetben kicsit esős idő ellenére is 50 fiatal érkezett meg a szeptember 10-i programra a Szülők Háza Alapítvány szervezésében. A gyerekek meglátogatták összes létesítményünket, így az NB III-as labdarúgócsapatunk centerpályáját, a kézilabda-, valamint röplabda- és asztalitenisz csarnokot. De a karate- és vívóterem, továbbá az uszoda sem maradt ki a sorból. A sportági bemutatók mellett nyílt edzéseken is részt vehettek, míg a kisebbek ugrálóvárban játszottak, de volt, aki a kültéri medencét is kipróbálta.

A központi programok keretében karate- és birkózó bemutatókat néztek, továbbá lehetőségük volt kipróbálni a birkózószőnyeget is, és találkozhattak a BVSC idei versenyein világ- és Európa-bajnoki érmeket szerző sportolókkal.

A gyermekek reggelit, ebédet és vacsorát is kaptak, akik pedig messzebbről érkeztek, őket a BVSC busza szállította. Zárásként pedig megtekintették férfi OB I-es csapatunk felkészülési mérkőzését, amely után jó élményekkel távozhattak tőlünk.

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay