Győzelemmel kezdődött a rájátszás

Győzelemmel kezdődött a rájátszás

A Kecskemét elleni háromszettes sikerrel indult az NB II felsőházának rájátszása női röplabdázóink számára. Daróczi Gergely tanítványai bíznak benne, hogy ez a lendületük kitart a bajnokság végéig.

Azt is írhatnánk, hogy női röplabdázóink ott folytatták, ahol az alapszakaszban abbahagyták. Ráadásul ugyanolyan arányban, azaz három szettben sikerült nyernie a BVSC-nek az NB II Keleti csoportjának felsőházában, mint legutóbb. Az első ellenfél a HÉP-RÖPKE SE volt hazai pályán, ahol 25:14-re, 25:22-re és 25:16-ra megnyert játszmákkal diadalmaskodott Daróczi Gergely együttese.

„Simának tűnik az eredmény, de azért nem volt könnyű meccs. A Kecskemét ellen hazai pályán elvárható volt, hogy nyerjünk, de ez nem volt egyszerű. Szombaton megyünk Szegedre, ahol a Kispest is megszenvedett, és csak 3-2-re nyert, úgyhogy én sem számítok ott könnyű meccsre, de bízom benne, hogy három ponttal távozhatunk majd” – nyilatkozta honlapunknak vezetőedzőnk.

Azért is fontos, hogy ne csupán nyerjenek, hanem ha lehet, akkor három pontot szerezzek a mieink Szegeden, mert így két forduló után lépéselőnybe kerülhetünk a nagy rivális Kispesttel szemben. A Keleti csoport győztese mérkőzhet majd meg a rájátszás után a Nyugati csoport első helyezettjével az NB II megnyeréséért.

„Sajnos történt sérülés a csapatnál, így más poszton is kell játszania bizonyos játékosoknak, de egyelőre működik így is a rendszer, ügyesek a lányok. Unatkozni nem fogunk a továbbiakban sem, mivel húsvétig minden hétvégén játszunk, sőt ebből kettőn mindkét nap, ahol az NB II mellett a csapat nagy részét érinti majd az U19-es bajnoki forduló is. Így azért figyelnem kell nekem is, hogy az edzések és meccsek mellett maradjon energia is. Azonban mindig a következő feladattal foglalkozunk, ami most a Szeged elleni meccs lesz. Veretlenül lettek csoportelsők, úgyhogy nehéz feladatunk lesz, de tavaly sikerült ellenük nyernünk.”

A találkozót szombaton 18 órától rendezik Szegeden. Hasonló folytatást kívánunk ott is a csapatnak!

Hajrá BVSC!

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay