Jön a döntő első felvonása

Jön a döntő első felvonása

Mint ahogy beszámoltunk róla, nem szokványos volt női röplabdázóink számára a bajnoki döntő előtti felkészülés, hiszen az előző hétvégén a Szeged elleni hazai mérkőzésüket újra kellett játszaniuk, így csak utána dőlt el, hogy biztosan a feljutásért küzdhetnek a mieink. A lányoknak így kevesebb idejük maradt a Veszprém elleni finálé előtt, hogy erre a párharcra hangolódjanak, ennek ellenére Daróczi Gergely szerint jó előjelekkel várhatják az NB II döntőjét!

„Múlt héten az volt a célunk, hogy folytatódjon számunkra a bajnokság, most pedig az, hogy minél hamarabb befejezzük. Ez azt jelentené, hogy már a Veszprém ellen kiharcoljuk a feljutást. Ellenfelünk nagyon kiegyensúlyozott, talán kicsit kevesebb a variációs lehetőségük. Úgy érzem felkészültünk belőlük és tudjuk, hogy milyen helyzetre, miként kell majd reagálni. Jó a hangulat a csapaton belül és az edzéseken is jól mozogtak a lányok. Az szokatlan lesz, hogy teljesen új közegben kell pályára lépnünk, ráadásul a Veszprémmel tavaly szeptemberben egy felkészülési tornán találkoztunk legutóbb, amiből sok mindent nem lehet átmenteni ezekre a mérkőzésekre. Már nagyon várjuk a vasárnapot!” – nyilatkozta vezetőedzőnk honlapunknak.

Veszprém Volley–BVSC-Zugló női NB II-es döntő első mérkőzése vasárnap 18 órakor kezdődik Nemesvámosban, a Jäger Csarnokban. A visszavágót pedig jövő szombaton 16 órától hazai pályán játsszák a mieink. Az idegenbeli találkozót youtube-csatornánkon élőben közvetítjük.

Hasonló cikkek

Újabb nagy veszteség

Újabb nagy veszteség

Röplabdás május

Röplabdás május

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay