Továbbra is hibátlanok röplabdázóink

Továbbra is hibátlanok röplabdázóink

Ahogy beszámoltunk róla, fontos rangadót nyertek női röplabdázóink a Szeged otthonában. Ezzel a sikerrel vezetik a tabellát a mieink az NB II-ben és vezetőedzőnk szerint nagy lépést tettek a lányok az alapszakasz-győzelem felé.

Ahogy várható volt, rendkívül kiélezett mérkőzést játszottak női röplabdázóink Szegeden. NB II-es csoportunkban az erőviszonyokat nézve a BVSC mellett riválisunk pályázhat jó eséllyel az alapszakaszból való továbbjutásra. Bár az első két szettet szoros csatában, egyaránt két ponttal elveszítették a mieink, a folytatás remekül alakult a szempontunkból, hiszen két simább játszmával előbb egyenlítettek Daróczi Gergely tanítványai, majd 3-2-re megnyerték a mérkőzést.

„Ez volt az eddigi legfontosabb találkozónk és bár voltak sérülések, valamint betegségek, a nagyobb létszámú keretnek köszönhetően így is megvoltak a variációs lehetőségeink. A Szeged elleni meccs kicsit hasonlított az Újpest ellenihez, ezúttal is vesztes szettel kezdtünk, de tudtunk fordítani. Próbáltam változtatni az összeállításon és a védekezésünk is szépen összeállt. Az első két szettben a kiélezett végjátékok frissen tartottak minket és ennek meglett a gyümölcse. Minden dicséret megilleti a lányokat” – nyilatkozta honlapunknak vezetőedzőnk.

Daróczi Gergely hozzátette, hogy ezzel a győzelemmel nagy lépést tettek az alapszakasz megnyerése felé, de decemberben rövid idő alatt négy párharc is vár majd a csapatra. Ezek közül jövő vasárnap, a Gödöllő elleni találkozó ígérkezik a legnehezebbnek.

„Jobban oda kell figyelnünk a szoros végjátékokra. Ha hagyjuk a Gödöllőt játszani, akkor veszélyesek lesznek. Ezért is kell jól koncentrálnunk.”

Sok sikert kívánunk csapatunknak! Hajrá BVSC!

Hasonló cikkek

Újabb nagy veszteség

Újabb nagy veszteség

Röplabdás május

Röplabdás május

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay