Taroltak szinkronúszóink az ob-n

Taroltak szinkronúszóink az ob-n

Hosszú idő után bár zárt kapuk mögött, de újra fontos versenyt rendeztek a szinkronúszóknak a Duna Arénában. A Magyar Kupa és Országos Bajnokság II. fordulójában BVSC-s sportolóink minden korosztályban szállították az érmeket!

A Magyar Kupa és Országos Bajnokság novemberi I. fordulóját még virtuálisan tartotta meg a hazai szövetség, február utolsó hétvégéjén azonban már a Duna Arénában csobbantak vízbe a szinkronúszók, hogy megküzdjenek az érmekért. A verseny II. fordulójában kizárólag szabad programokat mutattak be a versenyzők (a technikai kűrök/gyakorlatok az I. forduló programján szerepeltek) összesen hat korosztályban, ahogy ez már évek óta megszokott a Magyar Kupák esetében.

Az első napon a gyerek és junior korosztály ugrott vízbe és rögtön 3-3 arany-, illetve ezüstérmet nyertek sportolóink. A mini páros, a gyerek páros, valamint a gyerek csapat sem talált legyőzőre, míg gyerek egyéniben valamint junior párosban és combo-ban szép második helyeknek örülhettünk.

A felnőtteknél tarolt a BVSC-Zugló a csapatszámokban, ugyanis mindegyik műfaj aranyérmét sikerült elhozni. Továbbá a felnőtt vegyes páros is első lett. Utánpótlás combi-ban a dobogó második fokára állhattak fel versenyzőink, míg ugyanebben a korosztályban párosban és csapatban is bronzérmesek lettünk. Utánpótlás egyéniben pedig egy 9. és 11. hellyel zártak szinkronúszóink.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek a szép eredményekhez!

 

 

Fotók: Oblath Júlia

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay