Drámai vereség a rangadón

Drámai vereség a rangadón

Az őszi egygólos vereség után bíztunk benne, hogy sikerül visszavágni a Szolnoknak a férfi vízilabda OB I rangadóján. Bár többször is jól álltak a mieink, végül a kulcsszituációkban a vendégek voltak a pontosabbak, így ők örülhettek a győzelemnek.

Igazi hullámvasutazást hozott a BVSC és a Szolnok rangadója, amelyen rögtön az elején a mieink szereztek vezetést Csacsovszky Alex révén. Az első negyed közepén azonban már a Tisza-partiaknál volt az előny. Innen sikerült egy 3-0-s rohammal fordítaniuk Kemény Kristóf tanítványainak a második nyolc perc elejére. A félidőben viszont nem mi örülhettünk, mert a Szolnok is bemutatott egy nagy fordítást, így 4-6-os eredmény állt ekkor az eredményjelzőn.

A fordulást követően azonban ismét a BVSC percei következtek. Gál Dávid duplájával sikerült előbb az egyenlítés, majd Mészáros Csaba találatánál már ismét a lelkes hazai publikum örülhetett (7-6). Érdemes kiemelni a mérkőzésnek ebben a fázisában 50 százalék felett védő Gyapjas Viktor teljesítményét is, aki több bravúrt is bemutatott.

A zárófelvonást egy utolsó másodpercekben kapott góllal viszont 9-8-as hátrányból kezdhettük volna. Azonban 2,2 másodperccel a vége előtt Tátrai Dávid elvállalta távolról és bevágta, így 9-9-es döntetlen állt az eredményjelzőn!

A vezetést viszont nem sikerült visszaszereznünk, sőt egyenlíteni is csak szűk másfél perccel a vége előtt tudott Batizi Benedek. A pontszerzés nagyon közel volt, de öt másodperccel a dudaszó előtt Jansik Dávid eldöntötte a mérkőzést, így a Szolnok nyert 11-10-re.

„Úgy érzem, hogy ezen a mérkőzésen a Szolnok a kritikus pillanatokból jobban jött ki. Ez pedig valószínűleg nem véletlen. A találkozó nagyon közönségszórakoztató volt. Szerintem mi is jól játszottunk, de pontatlanabbak voltunk, illetve egy-két kulcsszituációban fegyelmezetlenebbek is. Ha egy kicsit rutinosabbak és pontosabbak lettünk volna, ami ezúttal hiányzott, akkor nyerhettünk volna” – értékelt a találkozó után Kemény Kristóf.

Szombaton 17 órától ismét hazai medencében szurkolhatunk a mieinknek a Szentes ellen! Hajrá, BVSC!

Férfi vízilabda OB I

BVSC-Zugló–Szolnoki Dózsa 10-11 (2-2, 2-4, 5-3, 1-2)

Gólszerzőink: Mészáros Cs., Gál 2-2, Csacsovszky, Kovács, Nagy, Batizi, Mészáros M., Tátrai

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay