Eurokupa nyolcaddöntő: Jön a belgrádi visszavágó

Eurokupa nyolcaddöntő: Jön a belgrádi visszavágó

Férfi vízilabdázóink szombaton este a nyolc közé jutásért vívnak várhatóan parázs meccset Szerbia fővárosában, Belgrádban, a LEN Eurokupa nyolcaddöntőjének visszavágóján.

Miként arról korábban beszámoltunk, két héttel ezelőtt, a párharc első mérkőzésén Kemény Kristóf együttese kétgólos 13-11-es győzelmet aratott hazai medencében a szerb Crvena Zvezda alakulata felett. Mindez azt jelenti, hogy csapatunk kétgólos előny birtokában ugorhat medencébe szombaton este 20:15-től a Milan Gale Muskatirovic sportközpontban. Aki megnyeri a párharcot, továbbjut a LEN Eurokupa negyeddöntőjébe és a legjobb nyolc csapat között várhatja a folytatást! Még a párharc első felvonása után tekintett előre a visszavágóra Csapó Miklós és Kovács Péter.

„Nagyon kemény és agresszív összecsapásra számítok, szerintem sokkal nehezebb lesz, mint a hazai. Volt azonban két hetünk felkészülni erre az ütközetre, készen állunk, és úgy érzem, hogy ezt az akadályt is sikeresen tudjuk venni. A napokban azt mondtam a fiúknak, hogy talán nem olyan rossz, hogy csak kettővel nyertünk az odavágón, mert decemberből van egy rossz emlékünk, hogy milyen, ha valahova nyolcgólos előny birtokában utazunk... Olyan mérkőzés lesz, amelyet egyszerűen nyerni kell és akkor nem kell számolgatni. Egy biztos, hogy nagyon nehéz lesz kint, és nem tudjuk, hogy a játékvezetők milyen felfogásban fognak fújni, és ez nem a bíróknak kritika, hanem egyszerűen ilyen a vízilabda. Nyilvánvalóan az emberelőny-emberhátrány lesz a kulcs, hogy milyen nyugodtan tudunk játszani elől-hátul az előnyökben és a hátrányokban. Ezeket gyakoroltuk is, bizakodó vagyok!” – nyilatkozta Gyárfás Tamás szakosztályunk Facebook oldalának a mérkőzés előtt.

A mérkőzést a LEN European Aquatics YouTube-csatornáján élőben közvetítik. A livestream ide kattintva érhető el.

Hajrá, BVSC!

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay