Kemény Kristóf: Szeretnénk, hogy meglegyen az esélyünk az elődöntőre

Kemény Kristóf: Szeretnénk, hogy meglegyen az esélyünk az elődöntőre

Egy hónapos szünetet követően folytatódik szombaton a férfi vízilabda OB I a BVSC-Zugló számára. Csapatunk a szezon végén szeretne előrébb zárni jelenlegi pozíciójánál, ami nem tűnik elérhetetlennek, ha a következő fontos meccseken jól szerepelnek a mieink.

Januárig csupán hét fordulót játszottak le a csapatok a férfi vízilabda OB I-ben, ez alapján pedig a BVSC jelenleg a 7. helyen áll. Igaz, a mieink már játszottak a tabella első négy helyezettjével. Ezeken a találkozókon nem szereztünk pontot, de a többi összecsapást megnyertük, így 9 ponttal várhatjuk a folytatást.

„Mi idejekorán befejeztük az őszi meccssorozatot, hiszen december 10-én játszottuk a KSI ellen az utolsó mérkőzésünket. Úgyhogy volt időnk pihenni két hetet karácsonyig. December 27-től pedig elkezdtük az érdemi munkát és itt az érdemin van a hangsúly. Nem bejgli ledolgozó edzések voltak már. Bár nem pörögtünk még annyira, mint szezon közben, de rendesen felépített edzések voltak négy napon keresztül” – nyilatkozta honlapunknak Kemény Kristóf vezetőedzőnk.

Szombaton már bajnoki vár csapatunkra, így valóban fontos volt, hogy hamar elkezdjék a komoly munkát a fiúk.

„Én nagyon várom ezt az időszakot, hiszen azokat a meccseket már lejátszottuk, ahol nem voltunk győzelmi kényszerben. Mostantól viszont olyan összecsapások jönnek, amelyeken el kell kezdenünk gyűjtögetnünk a pontokat, mint a szorgos hangyáknak. Az első körből még hat mérkőzés van hátra és nem lennék meglepődve, ha 18 pontot tudnánk szerezni. Beleértve a Honvéd elleni jövő szerdai hazai csúcsrangadónkat. Tehát ebből ennek a sorozatnak az elején. De nagyon nehéz lesz nyerni Kaposváron vagy Szegeden is, hogy csak pár példát említsek. Ebben a sorozatterhelésben egy találkozón sem lesz könnyű dolgunk, így a 18 pontot nehéz lesz összegyűjtenünk. Azonban az a célunk, hogy olyan pozícióból várjuk az első kör után a másodikat, hogy az esélyünk meglegyen a négybe kerüléshez!”

Nyolc nap alatt három bajnoki vár csapatunkra. Szombaton 17 órától a Miskolc ellen, jövő szerdán pedig 20 órától a Honvéd ellen szurkolhatunk a mieinknek a Szőnyi úton. Míg január 21-én Kaposvárra látogatunk.

Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay