LEN Eurokupa nyolcaddöntő: hazai medencében kezdjük a párharcot

LEN Eurokupa nyolcaddöntő: hazai medencében kezdjük a párharcot

Pénteken este a nyolcaddöntő küzdelmeivel kezdetét veszi a második számú nemzetközi kupasorozat, az Eurokupa egyenes kieséses szakasza.

A három hónapos válogatott szünet okozta téli álomból ébredezik a honi női és férfi klubvízilabda - a nemzeti élvonalbeli bajnokságok után a nemzetközi kupasorozatok is folytatódnak. Stieber Mercedes tanítványai pénteken Németország fővárosa felé veszik az irányt, hölgyeink szombaton este 19 órakor a Spandau otthonában ugranak medencébe a LEN Eurokupa csoportküzdelmeinek 5. fordulójában.

A sort azonban nem a lányaink, hanem a fiaink nyitják, hiszen Kemény Kristóf együttese egy nappal korábban, március 8-án, pénteken este 20:00-kor a Crvena Zvezda együttesét fogadja a Laky Károly uszodában, az Eurokupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén! Szerb ellenfelünk a Bajnokok Ligája C-csoportjából esett ki a második számú nemzetközi kupasorozatba, az Eurokupába.

"Pénteken este a Crvena Zvezda együttesét fogadjuk az Eurokupában. A Kaposvár elleni bajnoki mérkőzésünk azért volt jó felkészülés a holnapi találkozóra, mert végre meccset játszhattunk, méghozzá teljes csapattal. Természetesen a Zvezda teljesen más játékot játszik. Egy klasszikus szerb vízilabdát játszó alakulat, két nagyon erős centerrel, jó lövőjátékosokkal és mindemellett fizikálisan is erősek. A legfontosabb, hogy minél lendületesebb vízilabdát játsszunk ellenük. A legnagyobb erősségünk ez lehet, ha gyorsan játszunk és megpróbáljuk őket nem felállt védekezésre kényszeríteni. Szeretnénk olyan eredményt elérni, ami a visszavágóra nézve kecsegtető lehet a számunkra. A mérkőzésre a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk, különösen a hölgyeket, nőnap alkalmából! Hajrá, BVSC!" - fogalmazott elszántan válogatott centerünk, Kovács Péter.

A találkozóra a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk! Töltsük meg az uszodát és szurkoljunk együtt a BVSC-Zugló férfi vízilabdacsapatának, hogy Kemény Kristóf tanítványai minél kedvezőbb pozícióból várhassák a március 23-ai, belgrádi visszavágót! Nőnap alkalmából a hölgyeknek meglepetéssel készülünk!

A mérkőzést a LEN European Aquatics YouTube-csatornáján élőben közvetítik. A livestream ide kattintva érhető el.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay