"Nagyon nagy szükségünk van a szurkolóink hangjára és támogatására!"

"Nagyon nagy szükségünk van a szurkolóink hangjára és támogatására!"

Nincs idő sem gondolkodni, sem szomorkodni, hiszen pénteken következik az E.ON Férfi OB I 7 pontig tartó elődöntő párharcának második találkozója. Kemény Kristóf együttese 17 órától ezúttal hazai medencében csap össze a VasasPlaket gárdájával.

Mint arról beszámoltunk, férficsapatunk szerdán este 14-11-es vereséget szenvedett a Vasastól, így a 7 pontig tartó párharcban az angyalföldiek kerültek előnybe (6-3). Nem lehet azonban elkeseredni, pénteken ugyanis itt a lehetőség a javításra. Ha és amennyiben Kemény Kristóf legénysége győz, vasárnap újra megmérkőznek a felek (május 12., 20:00, Komjádi-uszoda), ám ha a Vasas nyer, riválisunk jut a döntőbe, ahol a bajnoki címvédő Ferencváros lesz az ellenfele, a mieink pedig a bronzéremért harcolhatnak tovább az OSC-vel.

"Tegnap lezajlott az elődöntő első mérkőzése a Vasas ellen, aki átvette a vezetést a döntőért folyó párharcban, 6-3 az angyalföldiek előnye. Nagyon remélem és bízok benne, hogy mindenki összeszedi magát, és olyan teljesítményt fogunk tudni nyújtani pénteken, mint a szezon első és második felében egyaránt nyújtottunk. Ezúttal sajnos nem úgy teljesítettünk, mint azt a szurkolók elvárják tőlünk, és mi is magunktól, ezért is bízom nagyon abban, hogy holnap újra száz százalékosan odatesszük mindannyian magunkat. Ehhez nagyon nagy szükségünk van a táborunk hangjára és támogatására! HAJRÁ, BVSC!" - fogalmazott rendkívül elszántan junior világbajnok hálóőrünk, Gyapjas Viktor.

Az összecsapásra a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk! Buzdítsuk együtt minél többen a csapatot!

Livestream a találkozóról ide kattintva érhető el.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay