Stieber Mercedes: „Meg lehet húzgálni az oroszlán bajszát”

Stieber Mercedes: „Meg lehet húzgálni az oroszlán bajszát”

Péntek este bemutatkozik vezetőedzőként tétmeccsen a BVSC kispadján Stieber Mercedes! A szakembert a hosszú felkészülés végén kérdeztük az utóbbi hónapok munkájáról, de azt is elárulta, hogy mit vár csapatától a Szeged ellen!

A hétvégén ismét magyar bajnokin lesz fontos feladatod, ráadásul első alkalommal edzőként. Emlékszel még az utolsó OB I-es meccsedre?

Ez nehéz kérdés, mert az nagyon régen volt. 1997 januárjában mentem ki Olaszországba, így 1996 december óta magyar bajnokin nem szerepeltem.

Hosszú felkészülés után mutatkozhatsz be a kispadon. Mennyire várod a péntek esti találkozót?

Már nagyon várom. Azért a héten érződött rajtam és a lányokon is, hogy várjuk már ezt a bemutatkozást. Én nagyon remélem, hogy jó lesz a kezdés.

Mire kell majd figyelni a Szeged ellen?

Biztos vagyok benne, hogy fiatal, hajtós csapatot rakott össze Varga Tamás, úgyhogy mindenképpen felkészülünk rájuk abból a szempontból, hogy mi is egy hajtós, fiatal csapat vagyunk. Így mi is kőkeményen beleállunk majd a mérkőzésbe. Remélem, hogy erőnlétileg is jobban fogjuk bírni náluk. Aztán meglátjuk, hogy mi lesz, mert nem tudom pontosan mit tud a másik együttes. Az enyémekről tudom, hogy nagyjából mire számíthatok tőlük. Remélem, hogy jó lesz a vége.

Akkor egy jó vizsga is lesz ez a mérkőzés. Hogy sikerült a felkészülésetek?

Szerintem jó úton haladunk, persze mindig van mit javítani, de azt hiszem elfogadták, amit én szeretnék. Vannak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, de ez természetes, hiszen fiatal a csapat. De remélem, hogy ezekből minél hamarabb ki tudunk majd jönni és akkor nagyon szép vízilabdát tudunk majd játszani.

Voltak átalakulások több csapatnál is a nyáron. Mit vársz a riválisoktól?

Négy erős csapat biztosan van. Én idesorolom az UVSE-t, a Ferencvárost, a Dunaújvárost és az Egert. De a női vízilabdában semmi sem lehetetlen. Úgyhogy bárki meg tud verni bárkit. Ez a négy csapat szerintem magasabb színvonalat képvisel, de azért szerintem nekik sem lesz egyszerű egyik mérkőzés sem.

Tartogatsz meglepetéseket?

Ha meglepetést nem is, de számítok rá, hogy meg lehet húzgálni az oroszlán bajszát...

Sok sikert kívánunk ehhez! Hajrá, BVSC!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay