A továbbjutás a cél Barcelonában

A továbbjutás a cél Barcelonában

Négy nap alatt öt mérkőzés. Kemény időszak vár férfi vízilabdázóinkra, akik csütörtöktől vasárnapig Barcelonában játszanak az Euro Kupa első selejtezőkörében. Kemény Kristóf vezetőedzőnk latolgatta az esélyeket.

Barcelonába tulajdonképpen már hazajárnak férfi vízilabdázóink. Hiszen az utóbbi két szezonban mindkét alkalommal játszottak a katalán városban a mieink az Euro Kupában. Ezúttal a CE Mediterrani lesz a házigazdája a selejtező első körének. A Fradi elleni hétvégi bajnoki nyitány után a cél pedig nem lehet más, mint a továbbjutás, még akkor is, ha Kemény Kristóf szerint kiegyenlített csoportba kerültünk.

„Nagyon várjuk ezt a kihívást. Az információink elsősorban a tavalyi mérkőzések, valamint a nyári átigazolások kapcsán vannak az ellenfeleinkről. Úgy gondolom, hogy kiegyenlített a csoportunk, ahol nem lesz könnyű az első négy hely megszerzése. Talán a Kassa lóg ki lefelé egy kicsit, de lehet, hogy még ő sem. Rajtuk kívül a Zvezda tavaly a Bajnokok Ligájában indult, a Trieszt az előző idényben majdnem megverte a Bresciát az olasz bajnoki elődöntőben, illetve a házigazda Mediterrani is biztos jó erőt képvisel majd. Továbbá a görög Apollon Smyrnis is nehéz ellenfél lehet. Talán a Crvena Zvezda és a Trieszt emelkedik ki kicsit, de egyértelműen az a célunk, hogy továbbjussunk a következő körbe” – nyilatkozta honlapunknak vezetőedzőnk.

A csapat szerdán utazik Barcelonába, ahol kezdésként csütörtökön a görög Apollon Smyrnis lesz a mieink ellenfele. Majd utána péntektől vasárnapig 48 óra alatt következik a Kassa, a Zvezda, a Mediterrani és a Trieszt.

Sok sikert kívánunk a csapatnak! Hajrá, BVSC!

Euro Kupa, 1. selejtezőkör (Barcelona)

10.13. 19:10 GS Apollon Smyrnis–BVSC-Zugló
10.14. 17:30 SKP Kosice–BVSC-Zugló
10.15. 11:10 BVSC-Zugló–BVK Crvena Zvezda
10.15. 20:50 CE Mediterrani–BVSC-Zugló
10.16. 9:30 Trieste Pallanuoto–BVSC-Zugló

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay