A BVSC-ZUGLÓ sportuszoda házirendje

A BVSC-Zugló Sportuszoda elsősorban a BVSC úszó-, vízilabda sport fejlesztését hivatott elősegíteni, és csak korlátozott mértékben áll a fürdőközönség rendelkezésére.

A nyári időtartam alatt a strand területére babakocsi behozatalára sajnos nincs mód – kérjük szíves megértésüket a korlátozás miatt


1. A 25 méteres, az 50 méteres, valamint a tanmedencébenszervezett foglalkozások kizárólag a BVSC-Zugló edzői és oktatói vezetésével, vagy jogviszony alapján tarhatók. Abban az esetben, ha ettől eltérést tapasztalunk, a vendégeket a medence elhagyására kötelezzük.

2. A fürdés idejéről és a medencék beosztásáról az előcsarnokban elhelyezett tábláról tájékozódhatnak. Az esetleges rendkívüli esetekről (pl. az uszoda teljes bezárásáról, stb.) értesítjük a közönséget.

3. Az uszodába érvényes jegy vagy bérlet nélkül nem szabad belépni! Jegyet, illetve bérletet a belépés előtt, a jegypénztárban lehet váltani. 3 éven aluli gyermek még kísérővel sem használhatja a Sportuszodát. A BVSC-Zugló sportolói részére kiadott versenyzői bérletek átruházása szigorúan tilos, ennek megszegőjétől az uszoda vezetése megvonja a sportolói kedvezményt.

4. A fürdővendégeknek úszósapka használata kötelező, valamint a pénztárban kapott elektronikus órát viselni kell, uszodamester ellenőrizheti!

5. Az uszodába kizárólag az uszodalátogatáshoz szükséges, továbbá a napi életvitel körében általánosságban elfogadott tárgyak hozhatók be.
Az öltözőszekrények kizárólag ruhák elhelyezésére alkalmasak és használhatók. Az uszoda üzemeltetője a ruházat esetleges eltűnése esetén kártérítési felelősségének felső határát nyári időszakban 30.000.- Ft, egyéb időszakban 60.000.-Ft összegben állapítja meg. A szekrényekben elhelyezett egyéb tárgyakért (értéktárgyak, óra, mobiltelefon, igazolványok, iratok, kulcsok, készpénz, bankkártya stb.), és az ezek eltűnése folytán beálló járulékos károkért az uszoda üzemeltetője felelősséget nem vállal. A ruházaton kívül tárgyakat az uszoda értékmegőrzőjében kell elhelyezni. Az értékmegőrző nem fogadhat be ékszereket és nem szokásos értékű, egyéb tárgyakat.

6. A 10 alkalmas bérletek a váltástól számítva 90 napig érvényesek.

7. Az uszoda területén talált ruházati vagy egyéb értéktárgyakat a pénztárba kell leadni, ahol az igazolt tulajdonosa átveheti.

8. Az uszodát a látogató iskolák, illetve más csoportok csak úszás céljából vehetik igénybe. Egyéb szárazföldi sport (pl. futás, stb.) tilos! A lelátó kizárólag a sportesemények közönsége számára fenttartott hely. Esemény hiányában a lelátón bárminemű sportolás tilos! A lelátóról a medencetérbe ugrani balesetveszélyes és tilos!


9. Az uszoda medencéi a tanmedence kivételével mind mélyvizűek. A mélyvizű medencét csak úszni tudók használhatják. E tilalom megszegéséből eredő balesetekért az uszodaigazgatóság felelősséget nem vállal. A tanmedencét csak hétvégeken, kizárólag kisgyermekes családok használhatják. Az 50 méteres versenymedence korlátozottan áll a nagyközönség rendelkezésére. A medencék használatával és az uszoda házirendjének betartásával kapcsolatos felhívásokat a fürdőközönség köteles betartani. Elsősegélyért az uszodamesterhez kell fordulni.

10. Szigorúan tilos illetlen magaviselet, beszéd vagy ének, tilos a lármázás, fröcskölés, víz alá buktatás, a medencékbe a hosszanti oldalról való beugrás!

11. A közönség köteles a rendre és a tisztaságra ügyelni. Tilos a vizet vagy az épületet bepiszkítani, az úszómedencékben szappannal mosakodni, vízbe köpni! Fürdés előtt a zuhanyzók használata kötelező. Kérjük vendégeinket a közegészségügyi és higiéniai szabályok legmesszebbmenő betartására! Hulladékot vagy szemetet az erre a célra felállított hulladékgyűjtő edényekbe kell elhelyezni. Az uszodába a fürdősapka használata kötelező.

12. Az uszodában kizárólag a hivatalos vízilabdaedzések és mérkőzések alatt, az 50 m-es medencében szabad labdajátékot folytatni. Egyébként az uszoda területén labdázni tilos!

13. Tilos a berendezési tárgyak, az épület és általában a közvagyon rongálása! E tilalom megszegéséből eredő károkért a kár okozója teljes anyagi felelősséggel tartozik.

14. A dohányzás a hatályos törvény értelmében, az egész uszoda területén tilos!

15. A fedett úszócsarnokba utcai cipővel belépni tilos! Az edzők, kísérők és látogatók részére papucs vagy védőpapucs használata kötelező.

16. A medencéket fertőző vagy undort keltő betegségben szenvedő személyek nem használhatják.

17. A közönség részéről felmerülő észrevételekkel vagy panaszokkal kérjük, szíveskedjenek Igazgatóságunkhoz fordulni. Vendégkönyv az uszoda pénztárában található.

18. Az uszoda területére petárdát, szeszes italt, ütő-vágó, stb eszközöket bevinni tilos! Aki a házirend szabályzat bármely rendelkezését nem tartja be, vagy az abban foglalt tilalmakat megszegi, az okozott anyagi kár megtérítése után az uszodából azonnal eltávolítható. Súlyosabb esetben, ezen felül a kártevőt vagy rendetlenkedőt az uszoda használatától az igazgató meghatározott időre eltilthatja.

19. Az uszodába alkoholos állapotban tilos bejönni!

20. Az uszoda egész területén kizárólag engedéllyel lehet videofelvételt, illetve fotót készíteni.
Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay