Érmekben gazdag asztalitenisz hétvége

Érmekben gazdag asztalitenisz hétvége

A BVSC asztalitenisz termében rendezték a hétvégén az Utánpótlás Budapest Bajnokságot, ahol sportolóink kiemelkedő eredményeket értek el. A Terék Norbert, Krebs Bálint páros arany-, Cseri Ádám pedig ezüstérmet nyert.

Pénteken az újoncok nyitották az Utánpótlás Budapest Bajnokságot. Az U11-es korosztályban a szombathelyiek játékosa, Gergely Márk nyert, míg BVSC-s sportolóink közül Bábik Zoltán jutott a legjobb 8 közé, majd ugyanez Zubor Péternek is sikerült a vigaszágon.

Az U12-eseknél Kancsár Péter az elődöntőig menetelt, míg Bartha Dániel a negyeddöntőben búcsúzott.

Cseri Ádám számára, ahogy arról korábban beszámoltunk, jól indult válogatott színekben az év, de sportolónk a hétvégi versenyre is átmentette jó formáját. Az U13-as korosztályban bronzéremnek örülhetett. Ugyanitt Zaccommer Zétény a legjobb 8-ig jutott.

Cseri az U15-ös serdülő korcsoportban is érdekelt volt. Itt a negyeddöntő jelentette számára a végállomást egyéniben, párosban viszont szép bravúrt ért el Kizakisz Georgopulosz Nikolaosz oldalán, ugyanis ezüstérmet nyertek.

Az U18-as ifjúsági korosztályban Terék Norbert és Krebs Bálint nagyon jó játékkal párosban megnyerte a versenyt. A fiúk egyéniben is jól szerepeltek. Krebs a 8 között búcsúzott, ahol a tornagyőztes Kishegyi Ákostól szenvedett vereséget, míg Terék egy bronzérmet is begyűjtött.

„Összességében elfogadhatóan teljesítettek a fiúk. Cseri Ádámot és Terék Norbertet emelném ki, akik helyenként egészen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak” – értékelte a versenyt Martinecz Gyula szakosztályvezetőnk.

Asztaliteniszezőinkre február 6. és 9. között ugyancsak hazai környezetben vár majd a Molnár János Emlékverseny.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay