Ez történt szeptemberben

Ez történt szeptemberben

Újabb junior-világbajnoki aranyérem vízilabdában, férfi csapatunk sikerrel vette az Eurokupa-selejtezőt és ismét jól sikerültek BVSC-s rendezvényeink. Ilyen volt a szeptemberünk! 

Újabb sportolónkról mondhatjuk el, hogy történelmet írt, ugyanis Fekete Flóra a junior női vízilabda-válogatottal ért fel a csúcsra, miután a csapat legyőzte Spanyolországot a világbajnokság fináléjában. Ezzel a szakág első aranyérmét szerezték a lányok U20-as korosztályban!

A továbbjutás kiharcolása után a magyar rangadón végül a győzelem nem lett meg a férfi vízilabda Eurokupa tavalyi győztese a Vasas ellen, de a BVSC remekül helytállt esélyesebb riválisa ellen. Így másodikként léptek tovább a mieink a hazai rendezésű selejtezőből.

Labdarúgóinknál edzőváltás történt, a szakosztályvezetés megköszönte Urbán Flórián munkáját, akinek a helyét Kincses Ádám vette át ideiglenesen.

A nyárias melegben több száz család érkezett a BVSC Openre, hogy gyermekeik megismerkedhessenek szakosztályainkkal, valamint találkozhattak az érdeklődők bajnokainkkal és sportági bemutatókat is láthattak.

Összesen 19 óvodából, nagyjából 400 gyermek, valamint közel 70 kísérő jött el a harmadik alkalommal megrendezett Zuglói Ovis Jamboree-ra. Az eseményen hét sportággal ismerkedhettek meg a fiatalok.

Hősies cselekedetet hajtott végre U14-es vízilabdázónk, Illés Gergő, aki kimentette eszméletlen csapattársát a vízből. Az akcióban résztvevőket köszöntötte Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay