Szeretné a legjobbját nyújtani az Eb-n

Szeretné a legjobbját nyújtani az Eb-n

Újabb karatésunkat mutatjuk be a péntektől vasárnapig tartó korosztályos Európa-bajnoki csapatból. Ezúttal Papp Rékával ismerkedünk meg!

Már több éve fontos cél volt Papp Réka számára, hogy kijusson egy korosztályos kontinensviadalra, amely idén sikerült is neki. Így érthető, hogy nagyon boldog volt a kvalifikációt követően fiatal karatésunk. Optimistán várja a Tamperében rendezendő versenyt, ugyanis jól sikerült a felkészülése.

„Azért is örülök nagyon neki, hogy kijutottam az Eb-re, mert már évek óta bennem van ez az eredmény. Csak többször az utolsó pár ponton vagy a szétmérkőzésen múlt a kvalifikáció, hogy ott lehetek-e vagy sem. Úgyhogy örülök, hogy eljutottam idáig. Szeretném a lehető legjobbat kihozni magamból, hogy ez mennyire lesz elég, azt majd meglátjuk” – árulta el sportolónk várakozásait.

Réka a juniorok -59 kilogrammos súlycsoportjában lép tatamira Finnországban.

„Nagy erőssége Rékának az oldalra mozgás, tehát ügyesen megy oldalra és onnan rúg, amit szeretünk is használni. Illetve abban is jó, hogy tovább tudja vinni a támadasokat, ami most abszolút trendi az új karatéban. Továbbá jók a lábai, ami szintén előny” – árulta el róla edzője, Klima Zsuzsanna az erősségeit.

Rékáért szombaton szurkolhatunk majd az Eb-n!

 

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay