Az NB I listavezetőjével is összecsapunk

Az NB I listavezetőjével is összecsapunk

Eddig egy új játékossal és edzésekkel indult az újév labdarúgóink számára. A Merkantil Bank Ligában a 14., még bennmaradást érő helyen álló együttesünkre a tervek szerint öt mérkőzés vár a bajnoki rajt előtt.

Alig kezdődött el a 2024-es esztendő, labdarúgóink már január 2-án megkezdték a felkészülést a február eleji bajnoki rajtra. Szekeres Tamás tanítványai az első két hétben még tréningekkel hangolnak a Merkantil Bank Liga folytatására, szombaton viszont már felkészülési találkozó vár a fiúkra. Ráadásul rögtön az NB I éllovasa a Paks lesz az ellenfél.

„Eddig a fizikális felkészítésen volt a hangsúly, amelynek tegnap volt a csúcspontja. Az első felkészülési mérkőzésbe még fáradtan érkezik meg a csapat, de ennek így is kell lennie. Az utolsó két hétben lesz a finomhangolás. Keményen dolgoztak a srácok, úgyhogy teljesen elégedett vagyok eddig. A felkészülési mérkőzések még lehet, hogy változni fognak, mert szeretnék még egy-két erősebb ellenfelet. Persze a Paks elleni találkozó ebből a szempontból remek erőpróba lesz. Vannak próbajátékosaink is, akiket szeretnék meccskörülmények között is megnézni” – értékelte vezetőedzőnk az eddigi munkát.

Az NB II február 4-én hazai pályán folytatódik a BVSC számára, amikor a feljutásra pályázó ETO FC Győr látogat a Szőnyi útra. Addig pedig a tervek szerint még a Dunaújváros, a Hódmezővásárhely, a Budaörs és a Honvéd lesz az ellenfél a felkészülés során.

Az idei évet már a BVSC-vel kezdte el Rabatin Richárd, aki a közeli rivális Ajkától érkezett csapatunkhoz. A korábbi utánpótlás válogatott játékos fiatal kora ellenére komoly tapasztalattal rendelkezik a másodosztályban, hiszen az Ajka előtt a III. Kerületnél alapember volt az NB II-ben, egy rövid időt pedig a Mezőkövesdnél is töltött.

„Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, mert az év vége nem alakult jól az Ajkánál. Tetszik a koncepció, amit felvázoltak itt a BVSC-ben. Kevés ilyen vezetőséggel találkoztam, mint itt. Szeretném meghálálni a bizalmukat és minél több gólt szerezni, valamint gólpasszt adni és játékban is hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Nagyon jó a keret, természetesen az elsődleges célunk a bennmaradás, de szerintem ez a csapat többre is képes. Fontos lesz, hogy a közeli riválisainkat legyőzzük és pontokat raboljunk az erősebb együttesektől. Vezető típusú karakter vagyok, ennek kapcsán sokat tanultam korábban tapasztaltabb játékosoktól, úgyhogy ebben is szeretném segíteni a BVSC-t” – nyilatkozott Rabatin honlapunknak.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a tavalyi év utolsó fordulójából elhalasztott Haladás elleni meccsünket február 14-én, szerdán pótoljuk majd.

Sok sikert kívánunk a csapatnak! Hajrá, BVSC!

A csapat tervezett felkészülési programja:

01.13. 11:00 Paks-BVSC

01.17. 13:00 BVSC-Dunaújváros

01.20. Hódmezővásárhely-BVSC

01.24. 11:00 BVSC-Budaörs

01.28. Honvéd-BVSC

Fotó: TSH Photo / Szűcs Attila

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay