Győzelem a zárt kapus rangadón

Győzelem a zárt kapus rangadón

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések miatt zárt kapuk mögött kellett megrendezni a BVSC-Zugló–Újpest FC II labdarúgó mérkőzést is a BLSZ I. osztályában. Csapatunk viszont örülhetett végül a 2-1-es győzelemnek.

Péntek este zárt kapus mérkőzésen fogadtuk bajnoki mérkőzésen az Újpest FC II csapatát a Szőnyi úti stadionban. Ellenfelünk jó formában érkezett, utolsó 11 bajnoki mérkőzését megnyerte, és egy ponttal van éllovas csapatunk mögött lemaradva, igaz két mérkőzéssel többet játszottak a mieinknél.

A pályán nagy küzdelem volt, az első félidőben nem sikerült igazán veszélyes helyzetet kialakítani. Legnagyobb lehetőségünk a második percben volt, Murai Márk szerzett labdát a vendégkapustól, majd Korozmán Norbert, Szabó Ádámnak továbbította lövésre, aki nagyjából 12 méterről a jobb kapufa mellé lőtt.

A második félidőben 10 percet kellett várni a gólhelyzetre, ekkor Pintér Nikolasz bal oldali szögletét Murai két védő közt az ötös vonaláról a bal kapufa mellé fejelte.

A 69. percben aztán Kelemen Patrikot buktatta a vendégek részéről Lubaki a 16-oson belül. A megítélt büntetőt Hrepka Ádám végezte el, aki a második BVSC-s bajnoki mérkőzésén, a második gólját szerezte 11-esből (1-0).

 

 

Öt perccel később Kelemen a bal szélről ívelt be a kapu elé, amelyet Hrepka még nyújtott lábbal elért, a vendég kapus azonban bravúrral hárított. A kicsorgó labdáért folytatott küzdelem során a vendégek 7-es számú játékosa a 16-os vonalán beleszállt Balázs Bálint lábába. A szabadrúgást Lázár Zsolt a kapu elé ívelte, és Balogh Béla a hálóba fejelt (2-0).

A kétgólos előny talán túlságosan is megnyugtatta csapatunkat. A 80. percben a védelmünk a kapu előtt passzolgatott, és az újpestiek részéről Lubaki megszerezte a labdát, majd a helyzetet kihasználva a kapuba lőtt (2-1). Ez volt egyébként a bajnokságban az első, hazai pályán kapott gólja csapatunknak.

A hajrában az Újpest mindent megmozgatott az egyenlítésért, a három percesre jelzett, ám jóval többre nyúlt hosszabbítás utolsó percei izgalmasan teltek, de újabb találat nem született, így csapatunk 2-1-re megnyerte a zárt kapus rangadót és továbbra is vezeti a bajnokságot.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

 

BVSC-Zugló–Újpest FC II 2-1 (0-0)

Összeállítás: Horváth – Pintér, Szabó, Lázár (Simon 90+2.), Murai (Hrepka 57.), Korozmán (Schrammel 57.), Kelemen (Gulyás 76.), Balázs, Balogh B., Balogh M., Kovács

Gólszerzők: Hrepka 69. (11-esből), Balogh B. (74.) ill. Lubaki 80.

 

Fotók: Babiczky Ákos

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay