Nem érdemeltünk vereséget

Nem érdemeltünk vereséget

Hazai vereséggel hangolódtak labdarúgóink a szerdai MOL Magyar Kupa mérkőzésre. Bár a félidőben még a BVSC vezetett, végül a Kisvárda II kihasználta két lehetőségét és fordított, így 2-1-re megnyerte a találkozót az NB III Keleti csoportjának 15. fordulójában.

A Sajóbábony elleni idegenbeli siker után bíztunk benne, hogy a Kisvárda II ellen is sikerül begyűjteni a Szőnyi úton a három pontot. Ennek megfelelően az első félidőben végig mezőnyfölényben játszott a BVSC. Ennek már a 7. percben meglett az eredménye, amikor Simon Krisztián jobb oldali szöglete után Kovács Gábor fejelt kapura és bár ezt még hárította a vendég kapus, a kipattanó már a hálóban kötött ki. Azonban mivel Lakatos Csaba is hozzáért, így öngólként könyvelték el ezt a gólt (1-0).

 

 

A második játékrészben is a mieink kezdtek jobban. Schrammel Ádám előtt adódott nagy lehetőség, de lövés helyett inkább a beadást választotta. Aztán az 57. percben a Kisvárda kihasználta első helyzetét. Gábor Péter csak kiütni tudta a labdát, amely így a balról érkező Jelena Richárd elé került, ő pedig kilőtte a jobb alsó sarkot (1-1).

Alig két perccel később ismét vezethetett volna a BVSC, ugyanis Kovács Gábor találta meg remekül az üresen álló Kelemen Patrikot, aki a 16-oson belülre érve a felsőlécre tekerte a labdát. A 71. percben egy vita alakult ki egy bedobás körül a kisvárdai térfél jobb oldalán, amelyet a játékvezető végül a vendégeknek ítélt. Ők ezt gyorsan elvégezték és a csereként beállt Czérna Erik futott végig a jobb szélen, majd Khimich Vasyl a jobb alsóba lőtt (1-2).

 

 

A gól után is a mieink próbálkoztak, több lehetőség is adódott csapatunk előtt. A 76. percben Fisli András távoli bombája épphogy elkerülte a bal sarkot.

Sajnos újabb gól már nem született, azonban a hosszabbításban még történtek fontos események. A ráadás végén a hazai kispad előtt durván szabálytalankodtak Schrammel Ádámmal szemben, amelyet vezetőedzőnk nem hagyott szó nélkül, a játékvezető pedig reklamálás miatt kiállította őt, majd a lefújást követően egyik cserejátékosunkat, Zaka Gergőt is. Bár a mutatott játék alapján csapatunk nem érdemelt vereséget, a Kisvárda II örülhetett a 2-1-es sikernek.

„Köszönettel tartozom az ellenfelünk szakmai stábjában helyet foglaló személynek – aki mindig elismerő helyet foglalt el labdarúgásunkban –, hogy összefoglalta nekem a mai napon történteket! „Sajnálom Krisztián, de az igazságtalanság ellen nem tudsz mit csinálni” – azt gondolom, mindent elmondanak ezek a szavak!” – reagált a meccs végi szituációra Gabala Krisztián. „Most már csak egy dologra leszek kíváncsi, mégpedig arra, hogy azon a mérkőzésen ahol játékosunk szárkapocscsont-törést szenvedett, ott 4 mérkőzésre tiltottak el, most pedig amikor játékosunk cipője eltört a becsúszás miatt – a további diagnózist még nem tudjuk –, ebben az esetben hány találkozó lesz újra az én büntetésem? Meddig kell egy edzőnek szótlanul néznie, tűrnie, a következmények nélküli folyamatos sérüléseket okozó megmozdulásokat? Sajnálom, hogy nem a mérkőzéssel és annak értékelésével foglalkoztam, pedig két jól felkészített csapat találkozott vasárnap” – zárta gondolatait vezetőedzőnk.

 

 

Szerdán szokatlan időpontban, 12 óra 30 perctől fogadja együttesünk a másodosztályú Debrecent a MOL Magyar Kupa 7. fordulójában!

Hajrá BVSC!

 

NB III Keleti csoport, 15. forduló

BVSC-Zugló–Kisvárda Master Good II 1-2 (1-0)

BVSC: Gábor – Komódi (Hrepka 65.), Balogh B., Tóth K., Murai, Kelemen, Schrammel, Simon (Pintér 75.), Balogh M., Kovács, Fisli

Kisvárda II: Perehanec – Artem, Abov, Vass, Sikorszki (Riznychenko 65.), Lakatos, Baranyai, Szentes (Czérna 65.), Vasyl (Kiriukhin 77.), Mihalik (Biró 88.), Jelena

Gólszerzők: Lakatos (7. – öngól) ill. Jelena (57.), Vasyl (71.)

Piros lap: Gabala (93.), Zaka (94.)

 

Fotók: Babiczky Ákos

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay