Újabb két érkező labdarúgóinknál

Újabb két érkező labdarúgóinknál

Szerdán a Budaörs ellen játszott felkészülési mérkőzést a Merkantil Bank Liga tavaszi rajtjára készülő labdarúgó együttesünk. Továbbá fontos hír, hogy két játékossal bővült Szekeres Tamás csapata a jövő heti bajnoki folytatás előtt.

Az utóbbi felkészülési mérkőzéseken már pályára lépett Bacsa Patrik és David Nwachukwu is és a szakmai stáb szerint jól vizsgáztak mindketten, hiszen eldőlt, tavasszal a BVSC-ben folytatják pályafutásukat. Bacsa Miskolcon kezdett el focizni és karrierje jó részét a DVTK színeiben töltötte. Rövid ideig Kisvárdán szerepelt kölcsönben, majd Újpesten és Győrben is futballozott a korosztályos válogatottakban is bemutatkozó támadó. Tavaly pedig a Kazincbarcikában szerepelt.

„Nagy reményekkel érkeztem és szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat és én is jól szerepeljek ebben a félévben. Azt érzem, hogy jó társaságba és jó helyre kerültem, aminek nagyon örülök. A legfontosabb az, hogy minél több meccset tudjunk megnyerni. Teljesen mindegy, hogy ki rúgja a gólt Úgyhogy ezért a célért fogok dolgozni én is. Természetesen minden mérkőzés nehéz az NB II-ben, de szerintem erősek leszünk és így elérhetjük a céljainkat” – nyilatkozta honlapunknak a 31 éves játékos.

Szintén a támadószekciót erősítheti a 19 éves nigériai születésű David Nwachukwu, aki a Debrecentől érkezik kölcsönbe. A Loki másodikszámú csapatában 13 bajnoki mérkőzésen 6 gólt szerzett az NB III idei szezonjában.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, mert remek játékosokkal készülhetek együtt. A szakmai stáb is nagyon profi, úgyhogy szeretném a legjobbamat nyújtani, hogy a legmagasabb szintre is eljussak. Ez az első szezonom itt Magyarországon, remélem sikeres évek állnak előttem” – árulta el a fiatal játékos.

Labdarúgóink szerdán a Budaörs ellen 1-1-es döntetlent játszottak, de vezetőedzőnk elmondta, hogy most voltak a legfáradtabbak a fiúk, ami normális, mivel hétfőn komoly terhelést kaptak.

Hétvégén az NB II-es rivális Honvéd ellen zárjuk a felkészülést, hiszen jövő vasárnap már az NB I-es feljutásra pályázó Győr látogat majd a Szőnyi útra a bajnokság folytatása során.

Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay