Kezdődik a rájátszás, cél a bajnoki döntő

Kezdődik a rájátszás, cél a bajnoki döntő

Vasárnap megkezdődik női röplabdázóink számára a bajnokság következő szakasza. Daróczi Gergely tanítványainak az a célja, hogy folytassák az alapszakaszban nyújtott meggyőző teljesítményüket és bejussanak a bajnoki döntőbe, ahol a feljutásért játszhatnak!

Ahogy beszámoltunk róla, női röplabdázóink hibátlan teljesítménnyel nyerték meg az NB II-ben az alapszakaszt, így jó helyzetből várhatják a lányok a folytatást. A rájátszásban a már ismert Szeged mellett a Szolnok, a DEAC, a Miskolc és a TFSE lesz a mieink ellenfele.

„Gyakorlatilag lezárult a bajnokság első fele és most indul újra szinte nulláról az egész. Azért nem teljesen nulláról, mert az alapszakasz-győzelmünknek köszönhetően két ponttal kezdjük a rájátszást. De a Szolnok és a DEAC is hasonló cipőben jár. Ami a programot illeti, az első két fordulóban két második helyezettel találkozunk itthon. Ezeket az összecsapásokat szeretnénk megnyerni és aztán majd Szolnokra látogatunk. Őket kevésbé ismerjük, mivel az elmúlt két évben nem játszottunk ellenük bajnokit, de nyáron egy felkészülési tornán találkoztunk velük. Egy fiatal, lelkes csapat, úgyhogy nagyon oda kell figyelnünk rájuk. A Szeged mellet őket emelném ki fő riválisként” – értékelte az ellenfeleket Daróczi Gergely vezetőedző.

A rájátszás 10 fordulója után az első helyezett játszhat a Nyugati csoport győztesével a feljutásért. Két éve a járvány miatt lefújták a bajnokságot, pedig jól álltunk, és tavaly se sokon múlott a bajnoki döntő. Idén viszont egyértelműen cél ez az eredmény.

„Tavaly óta sokat változott a csapat. Nem csak létszámban, hanem minőségben, mentalitásban és hozzáállásban is. Nagyon sokat léptünk szerintem előre. Idén is voltak azért gyengébb meccseink, amikor nem játszottunk jól, de ezekből a helyzetekből mégis kikeveredtünk és megnyertük ezeket a találkozókat. Úgyhogy fontos, hogy tartás is van a csapatban. A rájátszás előtti felkészülésünk is jól sikerült, úgyhogy bizakodó vagyok.”

A rájátszást április végéig bonyolítják le, majd május elején jöhet reményeink szerint a döntő. Ott a győztes feljut az NB I-be, míg a vesztes osztályozót játszik, tehát van még egy pótvizsga lehetőség.

Vasárnap 18 órakor a Miskolc ellen kezdenek a mieink a rájátszásban hazai pályán. A találkozót youtube-csatornánkon élőben közvetítjük, de a helyszínen is várjuk az érdeklődőket! Hajrá BVSC!

Hasonló cikkek

Újabb nagy veszteség

Újabb nagy veszteség

Röplabdás május

Röplabdás május

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay