Ez történt októberben

Ez történt októberben

Korosztályos világbajnokságon szerepelt fiatal karatésunk, Ádám Alexandra, továbbá elrajtolt a szezon az NB I-ben újonc röplabdázóinknak is. Férfi vízilabdázóink pedig a nemzetközi kupában meneteltek.

Törökországban rendezték a kadet, junior és U21-es karate-világbajnokságot. Legutóbbi korosztályban pedig volt BVSC-s érdekeltségünk is Ádám Alexandra révén, akinek egy jó tapasztalatszerzés volt a vb a 2023-as kihívások előtt.

A harmadik helyen jutottak tovább férfi vízilabdázóink az Euro Kupa első selejtezőköréből. Sajnos a második fordulóból ez a pozíció már nem ért továbbjutást Bukarestben, de a mieink remekül helyt álltak a román fővárosban is.

Másfél hét alatt háromszor játszottak női röplabdázóink a TFSE-vel és sajnos ezúttal is az eddigiekhez hasonló eredmény született. A lányok nagyot küzdöttek, de az NB I nyitányán is 3-1-es vereséget szenvedtünk.

Szerbiában szerepelt két birkózónk is nemzetközi viadalon. Ami pedig külön öröm, hogy Kovács Zsombor első lett súlycsoportjában és a legjobb külföldi versenyzőnek járó különdíjat is megkapta.

Szerencsére nem a hátborzongató hangulat, hanem az izgalmas mérkőzések és a jó élmények domináltak a visszajelzések alapján az I. BVSC Halloween Football Cup-on. A hagyományteremtő esemény légkörét elevenítjük fel és már most várunk mindenkit jövőre is!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay