Ez történt szeptemberben

Ez történt szeptemberben

Az ősz első hónapjában utánpótlás úszóink a világ másik felén értek el remek eredményeket a junior-világbajnokságon. Közben itthon labdarúgóink tovább meneteltek, egyesületünk pedig új szakosztállyal és létesítménnyel bővült!

A junior-világbajnoksággal zárult úszóink számára a hosszú nyári versenyszezon. Három fős küldöttségünk pedig kitett magáért, hiszen arany- és ezüstérmet is szerzett, valamint további értékes helyezéseknek is örülhettünk Limában!

Nem kisebb ellenfél látogatott a Szőnyi útra a labdarúgó MOL Magyar Kupában, mint az NB I tavalyi ezüstérmese, a Kisvárda. A BVSC 25 percig jól tartotta magát esélyesebb riválisa ellen, utána viszont a vendégek 5 perc alatt eldöntötték a találkozót. Az NB III-ban viszont továbbra is meggyőző fölénnyel vezettük a Keleti csoportot.

Folytatódott az elmúlt évtizedben már megszokott infrastruktúra-fejlesztés a BVSC-Zuglónál. Ennek a folyamatnak legújabb állomása a Tatai u. 79. szám alatt található sportkomplexum fejlesztése volt, ahol az egyesület új szakosztállyal is bővült.

Rendezvényekben sem volt hiány. Első alkalommal rendezett hazánk nemzetközi tenisz versenyt speciális olimpikonok és partnerjátékosok részére. Ennek a rangos eseménynek pedig nagy örömünkre a BVSC-Zugló Sportkomplexuma adott otthont! Továbbá második alkalommal tartottuk meg nyílt napunkat, a BVSC Opent.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay