Ez történt augusztusban

Ez történt augusztusban

A nyár utolsó hónapjában az úszók Európa-bajnoki sikerei emelkedtek ki, de a korosztályos vízilabda világversenyeken is érmekkel zártak sportolóink.

Válogatott úszók csatlakoztak eddig is nagyon erős szakosztályunkhoz. Közülük Holló Balázs már az augusztusi Európa-bajnokságon aranyérmet nyert Németh Nándorral együtt a 4x200-as férfi gyorsváltóval, de Kovács Benedek is a dobogó második fokára állhatott fel Rómában. Nagy örömünkre mind az öt indulónk éremmel tért haza!

Szenzációs eredményt ért el a belgrádi világbajnokságon az U18-as magyar férfi vízilabda-válogatott, ahol a mieink ötméteresekkel győzték le a házigazda Szerbiát a fináléban. Játékosunk, Balogh Botond is kivette a részét a sikerből.

Nagyon szép nyarat zárt fiatal vízilabdázónk, Fekete Flóra is, aki az Európa-bajnokságon ezüst-, míg a vb-n bronzérmet nyert a korosztályos válogatottal.

Győzelemmel tért vissza a kispadra a BVSC nyáron kinevezett új vezetőedzője Urbán Flórián. Labdarúgóink Békéscsabáról magabiztos játékkal hozták el a 3 pontot, a mester első hazai bajnokijára viszont betegség miatt még várni kellett kicsit.

Bár az augusztus az alapozásról és a felkészülésről szólt szinkronúszóinknál, a szakosztály remek eredményekkel zárta a szezont. Horváth Erikával tekintettünk vissza ezekre a sikerekre!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay