Idén már több rutinnal várhatják női röplabdázóink a szezonrajtot

Idén már több rutinnal várhatják női röplabdázóink a szezonrajtot

Tavaly az NB I-ben női röplabdacsapatunk újoncként rögtön a hatodik helyen zárt. Daróczi Gergely együttese számára szombaton rajtol az új idény, ahol szeretnének mindenképpen előrébb lépni a mieink.

Hosszú szünet után játszanak majd újra tétmeccset női röplabdázóink. Az augusztusi alapozás után több sikeresen megvívott felkészülési mérkőzésen is túlvan az együttes, amely szeptemberben olaszországi tornán, nemzetközi riválisok ellen is hangolt az idényrajtra. A két napos viadalon végül három győzelemmel és két vereséggel zárt csapatunk.

„Jól sikerült az olaszországi felkészülési torna, hiszen remek ellenfelekkel tudtunk játszani, valamint négy napig összezárva voltunk, így csapatösszetartásnak is kiváló alkalom volt. Itthon is voltak jó felkészülési mérkőzéseink, de persze olyan is előfordult, amikor nem játszottunk megfelelően. Sok játékelemet kell még csiszolni, de több stabil meccsünk is volt. Ezekből kell majd sok ebben a szezonban” – nyilatkozta honlapunknak Daróczi Gergely vezetőedző.

Az 1. fordulóban a TFSE otthonában lép pályára a BVSC. Az ellenfél ismerős lehet, hiszen tavaly is ellenük kezdtük a szezont, ráadásul a Magyar Kupában is kétszer játszottunk velük. Érdekesség, hogy a zsinórban megvívott három találkozó mindegyike 3:1-es TF győzelmet hozott. Reméljük, ezúttal még jobban megnehezítjük ellenfelünk dolgát.

„Erősödött a csapatunk, új és tapasztalt játékosok érkeztek. A TFSE kerete kicsit fiatalodott, szeretnénk mindenképp kiegyenlítettebb mérkőzést játszani velük, mint tavaly és minél több pontot gyűjteni az idényben.”

Szombaton 16 órától tehát a TFSE vendégeként kezdik női röplabdázóink a 2023/2024-es NB I-es szezont. Sok sikert kívánunk a lányoknak! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay