„Lélektanilag az első szett döntő lehet” – Daróczi Gergely

„Lélektanilag az első szett döntő lehet” – Daróczi Gergely

Vasárnap 18 órától rendezik a visszavágót a női röplabda NB I osztályozóján. Az első felvonást 3-0-ra a BVSC nyerte meg a Kispest vendégeként, így a mieink hazai pályán harcolhatják ki a feljutást!

Aki ránéz a női röplabda NB I osztályozó első mérkőzésének végeredményére, gondolhatná, hogy egy sima 3-0-s siker volt a részünkről. Azonban azért ez nem jelenthető ki ilyen könnyen, hiszen az első két játszmát minimális különbséggel nyertük meg és a harmadik szettet is csak négy ponttal. Ennek ellenére természetesen a 3-0-s siker biztató a Kispest elleni hazai visszavágó előtt.

„Nem ez volt a szezon legjobb meccse, viszont ismét megmutattuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, hiszen kétszer is vesztett helyzetből hoztuk vissza a játszmákat a végjátékban. Nagyon érződik már az utóbbi egy hónap erőltetett menetelése a csapaton, viszont mindenki odatette magát, amikor kellett. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy még semmi nem dőlt el, egyelőre léptünk egyet előre” – értékelte még az első meccset vezetőedzőnk.

Vasárnap 18 órától pedig következik a folytatás, pontosabban a lezárás, hiszen az NB I-es osztályozó visszavágója biztosan a szezon utolsó mérkőzése lesz csapatunk számára.

„A regenerálódásé volt a főszerep a héten. Főleg mentálisan kezdünk elfáradni, mivel az utóbbi másfél hónap nagyon kemény volt ilyen szempontból. De a mérkőzésen ezzel nem lesz gond. Lélektanilag az első szett döntő lehet. A Kispestnek nekünk kell esnie, nekünk pedig erre kell jól reagálnunk. Fontos, hogy nem lehet őket leírni és maximálisan kell koncentrálnunk ahhoz, hogy elérjük céljainkat” – tette hozzá Daróczi Gergely.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a csapatnak! Hajrá BVSC!

Hasonló cikkek

Újabb nagy veszteség

Újabb nagy veszteség

Röplabdás május

Röplabdás május

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay