A legjobbakat díjazták a vívók

A legjobbakat díjazták a vívók

Ha április, akkor vívószakosztályunknál szokásosan ebben az időpontban díjazzák a korosztályok legeredményesebb sportolóit. Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke adta át az elismeréseket a fiataloknak!

Elsőként a korosztályos világversenyeken szereplő és kiemelkedő eredményeket elért vívóinkat köszöntöttük. Női kardban Tóth Nadin az Európa-bajnokságon csapatban bronzérmes lett, míg egyéniben az Eb-n és a vb-n is a legjobb 8 közé jutott. Ugyancsak a kadet korosztályban jeleskedett Szalai Zalán és Papp Zsadány, szintén egy csapatbronzzal. Utóbbi ráadásul a vb-n is pástra lépett és egészen a negyeddöntőig menetelt. A junioroknál pedig Petrucz Mirkó szerzett az Eb-n ezüstöt a csapattal.

Az edzőknél Varga József, Bódy István, Alkony Vilmos, Kun Kolos, Andrásfi Tibor, Márka István és Kovács Iván munkáját köszönte meg Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke, de a fiatalok is szép számban kaptak elismerést a hazai versenyeken elért kiváló eredményeik miatt.

Végül a felnőttek között kiválóan teljesítő, a nyáron a női kardcsapattal világbajnok Pusztai Liza és Szűcs Luca, valamint a világkupa aranyérmes Andrásfi Tibor árulta el, hogy miként várják az olimpiai kvalifikációs időszak rajtját.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek! Hajrá, BVSC!

Díjazottak:

Kard:

Luo Han, Schuster Vencel, Godó Frigyes, Komló Márton, Berkeszi Dániel, Godó Vilmos, Tóth Patrik, Gömöri Gréta, Brassai Dorottya, Brenner Boróka, Rátócz Hunor, Radácsi Patrik, Felföldi Szonja

Párbajtőr:

Borsody Emma, Dékány Kinga, Turcsák Bianka, Zs. Tóth Anna, Kolczonay Balázs, Osman Touson Maruán, Andrásfi Tibor, Bobach Artúr, Császár Zoltán, Kovács Áron, Szörfi Domicián, Lehoczy Csenge, Makai Benjámin, Laskawy Lili, Abaffy Kornél

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay